noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı K Envanteri Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkeaslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ben (K ENVANTERİ) konusundaki k envanteri serverime ekledim ama envanterde şöyle bir sorun var bk taş ve + itemleri benim normal envanterime geliyor k envanterine gitmiyor sorun nedir anlamadım bu durumda bana yardımcı olabilicek varmıdır acaba şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Kod:
SYSERR: Feb 21 21:19:07 :: pid_init:
Start of pid: 1155

SYSERR: Feb 21 21:19:13 :: Boot: shop table size error
SYSERR: Feb 21 21:19:14 :: pid_deinit:
End of pid

Cliende Syser dosyası boştur

Son düzenleme:
Çözüm
hasan fidanın paylaştığı k envanteri ekle kardeşim game tarafını benim filesten sök istersen yada komple benim filesden sök sorun yok
Sorun python taraflıda olabilir , source taraflıda , örneğin + basma itemi getir envanterine ardından + basmayı dene eğer basıyorsa sadece görünüş olarak gözükmüyordur buda sorunun python taraflı olduğunu kanıtlıyor :=) birkaç deneme yanılma ile sorunun ne tarafta olduğunu tespit etmiş olucaksın böylelikle.

Sorun python taraflıda olabilir , source taraflıda , örneğin + basma itemi getir envanterine ardından + basmayı dene eğer basıyorsa sadece görünüş olarak gözükmüyordur buda sorunun python taraflı olduğunu kanıtlıyor :=) birkaç deneme yanılma ile sorunun ne tarafta olduğunu tespit etmiş olucaksın böylelikle.
Kardeşim cevabın için teşekkür ederim ama ben bk yada ruh taşı yerden aldığımda direkt olarak benim envanterime geliyor k envanterine gitmiiyor ve ben kendi envanterimde görüyorum zaten sıkıntı bu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri