HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Aslında typeof normal kalabilir bir sorun olmuyor ayriyetten auto_ptr de aynı şekilde@durda merakımı makul gör __typeof yerine decltype kullansak daha iyi olmaz mı ?
Ben konudakileri kullanmadan gcc9 kullanıyorum bir sorunlada karşılaşmadım
Normal kalabildiğini bende biliyorum stabilize şekilde kodlama her zaman tercihimdir iki değişkenin farkına baktım decltype daha sağlıklı geldi ve onu kullanıyorum.Aslında typeof normal kalabilir bir sorun olmuyor ayriyetten auto_ptr de aynı şekilde
Ben konudakileri kullanmadan gcc9 kullanıyorum bir sorunlada karşılaşmadım
decltype windows üzerinden build etmen içindir. stabilize tercih ediyorsan __typeof kullanNormal kalabildiğini bende biliyorum stabilize şekilde kodlama her zaman tercihimdir iki değişkenin farkına baktım decltype daha sağlıklı geldi ve onu kullanıyorum.
C++11 kullanıyorum hala sadece gcc sürümüm yüksek. sadece windows üzerinden build etmek için değil.decltype windows üzerinden build etmen içindir. stabilize tercih ediyorsan __typeof kullan
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)