kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Metin2-Update-C-Status 1.0

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bu farklı bir source olmasın ? Klasör ismini keyfi değiştirmedin dimi :D sorunsuz derleniyor çünkü.
amca senin indirdiğin freebsd link atarmısın belki yanlış freebsddir kontrol edeyim 8 saattir 13953258238 tane siteye girdim biliyonmu :DSA:DÇasç:

Clang9 kurmaya çalışıyorum fakat sürekli clang-10u kuruyor bunun bir çözümü var mı pkg install llvm-devel yazdığımda sürekli clang-10 kuruluyor

Clang9 kurmaya çalışıyorum fakat sürekli clang-10u kuruyor bunun bir çözümü var mı pkg install llvm-devel yazdığımda sürekli clang-10 kuruluyor
En son sürümünü kuruyor işte. Benim bsdye kuracaksan destek verebilirim ama başka bsd için destek veremem

LLVM-Devel in son sürümü 10.0 oldu. Sanırım ekstra yapılması gereken birşey yok. Bende llvm-devel kullanıyorum, sürüm geçişinden bir hata oluşmadı. Sadece utils.cpp de 1 warning oluştu. Konu başlığını Clang10 olarak güncelleyebilirsin sanırım @durda
imageed7b54b33bda3848.png

LLVM-Devel in son sürümü 10.0 oldu. Sanırım ekstra yapılması gereken birşey yok. Bende llvm-devel kullanıyorum, sürüm geçişinden bir hata oluşmadı. Sadece utils.cpp de 1 warning oluştu. Konu başlığını Clang10 olarak güncelleyebilirsin sanırım @durda
imageed7b54b33bda3848.png
Ok gece upload'ı yapar düzenlerim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri