- Konular
- 86
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 22d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 1,320
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 229
- MmoLira
- 2,636
- DevLira
- 53
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bilmiyorum bende bir sorun yok. Githubda clang 9 için example source vermiştim onu deneevet son verdiğin bsd ile yapıyorum şuan makefile olarakta exampledekini kullanıyorum
- Konular
- 27
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 16d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 198
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 121
- MmoLira
- 4,321
- DevLira
- 24
gcc7 videosunda char.h de yapılacakları yapınca çözüldü çok teşekkürler sorunsuz. önceden kullandığımız bazı kodlar derlenmiyor nedendir acaba.Bilmiyorum bende bir sorun yok. Githubda clang 9 için example source vermiştim onu dene
mesela
C++:
int ruh_tasi = 55002;
int ruh_tasi2 = 55002;
DWORD item1[] = { ruh_tasi, ruh_tasi2 };
on-constant-expression cannot be narrowed from
type 'int' to 'DWORD' (aka 'unsigned int') in initializer list
[-Wc++11-narrowing]
item1 değişkenini int olarak belirtmek zorundamıyız
Son düzenleme:
- Konular
- 1,298
- Çözüm
- 203
- Online süresi
- 7mo 19h
- Reaksiyon Skoru
- 9,275
- Altın Konu
- 377
- Başarım Puanı
- 426
- MmoLira
- 51,348
- DevLira
- 74
int olarak tanımladığın değerleri DWORD olan bir array'e yerleştirmeyi deniyorsun. Bu array'in elemanlarının olabileceği maksimum büyüklük DWORD iken daha büyük ve daha geniş bir data type olan(ayrıca negatif değerler alabilen) int verdiğinde veri kaybı oluşma ihtimaline karşı bu şekilde warning vermiş.gcc7 videosunda char.h de yapılacakları yapınca çözüldü çok teşekkürler sorunsuz. önceden kullandığımız bazı kodlar derlenmiyor nedendir acaba.
mesela
C++:int ruh_tasi = 55002; int ruh_tasi2 = 55002; DWORD item1[] = { ruh_tasi, ruh_tasi2 };
on-constant-expression cannot be narrowed from
type 'int' to 'DWORD' (aka 'unsigned int') in initializer list
[-Wc++11-narrowing]
item1 değişkenini int olarak belirtmek zorundamıyız
çözümü için ilk önce hangi data type kullanacağına karar ver. daha sonra array ile yerleşen elemanların data type ını aynı yap.
- Konular
- 27
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 16d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 198
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 121
- MmoLira
- 4,321
- DevLira
- 24
Bestia filesinde mi ne birinde yapmışlar bunu. ben yapmadımint olarak tanımladığın değerleri DWORD olan bir array'e yerleştirmeyi deniyorsun. Bu array'in elemanlarının olabileceği maksimum büyüklük DWORD iken daha büyük ve daha geniş bir data type olan(ayrıca negatif değerler alabilen) int verdiğinde veri kaybı oluşma ihtimaline karşı bu şekilde warning vermiş.
çözümü için ilk önce hangi data type kullanacağına karar ver. daha sonra array ile yerleşen elemanların data type ını aynı yap.
Gcc48 ile derlendiğinde derleyip geçiyor ama c++2a ile derlendiğinde error veriyor. Önceden bunu neden düşünüp engellememişler
böyle değişiklikleri belirttikleri bir sayfaları varmı pdf kitaplarından çalışıyorumda malum yok 
- Konular
- 1,298
- Çözüm
- 203
- Online süresi
- 7mo 19h
- Reaksiyon Skoru
- 9,275
- Altın Konu
- 377
- Başarım Puanı
- 426
- MmoLira
- 51,348
- DevLira
- 74
Daha güncel bir derleyicinin verdiği en büyük avantaj aslında hata algılama algoritmasındaki geliştirmeler. Oynatma esnasında oluşabilecek hataları kodları derlerken okuyarak geliştiriciye bildiriyor.Bestia filesinde mi ne birinde yapmışlar bunu. ben yapmadımGcc48 ile derlendiğinde derleyip geçiyor ama c++2a ile derlendiğinde error veriyor. Önceden bunu neden düşünüp engellememişler
böyle değişiklikleri belirttikleri bir sayfaları varmı pdf kitaplarından çalışıyorumda malum yok
![]()
O yüzden bu konu forumun en değerli konularından bir tanesi. Compile flaglar arasına -Wextra yada -Wall yazarak warning seviyesini arttırabilirsin. Ben game için -Wall db için -Wextra kullanıyorum. Ufak da olsa performans artışları sağlar yine.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)