Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
knk denyomda bi süre sonra bunaltıyo beni :/ sabırsızlık gibi bi sıkıntı var bide dikkat dağınıklığı :/ öyle hazır bi filesin buglarını fixlemek 3 5 deşiklik yapmak daha iyi geliyo :/ 3 5 bişey ekle bozuk sistemleri çıkar felanDostum Hazır Files Kullanacağına 0 dan kodla daha iyi hem öğrenmiş olursun az da olsa
Şuan kendime user kasmak için yaptıgım bi files var 104-105 tüm herşey ayarlı kendi filesimi bitirip bunu kullanmadığım zaman sana veririm.knk denyomda bi süre sonra bunaltıyo beni :/ sabırsızlık gibi bi sıkıntı var bide dikkat dağınıklığı :/ öyle hazır bi filesin buglarını fixlemek 3 5 deşiklik yapmak daha iyi geliyo :/ 3 5 bişey ekle bozuk sistemleri çıkar felan
0 dan sıkar ama sorunları kökten anlamanı sağlarknk denyomda bi süre sonra bunaltıyo beni :/ sabırsızlık gibi bi sıkıntı var bide dikkat dağınıklığı :/ öyle hazır bi filesin buglarını fixlemek 3 5 deşiklik yapmak daha iyi geliyo :/ 3 5 bişey ekle bozuk sistemleri çıkar felan

knk sorunları anlamama gerek yok pc işlerini zaten 10 ay sonra kökten bırakcam maksat uraş olsun :/0 dan sıkar ama sorunları kökten anlamanı sağlar![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)