Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle
FreeBsd 9.2 Mysql 5.5   Gcc ++49

FreeBsd 9.2 Mysql 5.5 Gcc ++49 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan JinxTheLux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 140
  • Görüntüleme Görüntüleme 54K
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkdaşım yükleme hızı meganın yüksekte ondan ? baltalamanın bi manası yok
Baltalamak gibi bir derdim yok. Çok güzel paylaşım teşekkürler fakat saçma sapan bir durum şu an 4. vpn ile indirmeyi devam ettiriyorum. ayrıca google drive da upload sınırı yok.

MegaSYNC ne alakası var ondada kota doldu diyor indirme yaparken.
İnternetinle alakalı problem.
Mega linklerinin ömrü sınırsız. Ayrıca yükleme ve indirme yaparken sana yüksek hız sunuyor.
Ben Mega aracılığıyla 15-20 gb dosya indiriyorum herhangi bir kota problemi yaşamıyorum.
Uğraşmak istemezsen premium üyeliklere geçebilirsin mesela

Niye insanları boşuna uğraştırıyorsun? Yani upload ederken bunu düşünemedin mi ? Başka bir yere upload et google'a falan et yandex'e et cloud'a et sanki bulut yokmuş gibi gidip en lanet yere upload ediyorsunuz.
Sizi kıracak bir cümle yazmak istemiyorum, kısa bir kaç bilgi vereyim sonra tekrar cümlelerinizi düzeltip yazarsınız.

Bu dosyayı yukledigim zaman yurtta kalıyordum ve interneti leş idi,
7 gb normal internet hızı ile hiç yoktan 2 3 saat upload sürer, eğer yaşınız yeterli ise birde bunu kyk interneti ile düşünün... Ben yapamayan kişiler kullansın diye upload ettim, indirirde kullanırsanız ne güzel, fakat indiremez iseniz beni suçlamayın, o anki piskolojim ile mega ya yüklemişim, şuan Internetim yok.
Eğer indirip istediğiniz sitelere upload ederseniz linkleri seve seve konuya dahil ederim.

Not: Bir konuda bilmeden yorum yapmayın,
Belki bilmediğiniz nedenler vardır.

Konuşmak önemli değildir asıl önemli konuştuğunun içini doldurabilmektir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri