Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
teşekkürler
ilgilenirim . zaman bulursamBunda deneme yanılma botu çalıştığı için eski sürümü kullanmıyorum. Yenisine uyarlansa çok güzel olurdu. https://forum.turkmmo.com/konu/3632354-wmcp-yeni-surum/
Takıldığın yerde sor, yardımcı olurum
çabuk kodlama sonucu oluşan bir kac hata buldum hataları giderip wmcp yeni sürüme uygun hale getireceğim 24 saat içinde yeni linkler konu içinde mevcut olacaktır .
skype: byemirhanhclyardım teklifin için teşekkürler yalnız sizin gibi forumda kalacak o kadar zamanım yok işlerim yüzünden meşgul oluyorum ücretsiz hosting sınırsız hosting veya cloud sunucuları lazım olursa cekinme sana ücretsizTakıldığın yerde sor, yardımcı olurumskype: byemirhanhcl

Eyvallah sağolasın ihtiyacım yok. Bende forumda öyle 3-5 dakika takılıyorum. Ek olarak ben kötü bişey söylemedim bana burda artislenmenin bir manası yok diye düşünüyorum, kolay gelsinyardım teklifin için teşekkürler yalnız sizin gibi forumda kalacak o kadar zamanım yok işlerim yüzünden meşgul oluyorum ücretsiz hosting sınırsız hosting veya cloud sunucuları lazım olursa cekinme sana ücretsiz![]()