Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Teşekkürler Ellerine Sağlık.
eywallah saolasin
Teşekkürler Ellerine Sağlık.
yararlı paylaşım teşekkürlerÖncelikle Selamın Aleyküm forumda gezerkene bazen denk geliyorum map çizimleriyle ilgili sorun yaşayan arkadaşlar var onlar için bi yardımda bulunmak istedim alıntıdır diğe belirtmeyeceğim çünkü dosyaları yabancı forumlarda indirdiğim dosyalarla toparladım bu işle ilgili sorun yasayan arkadaslar programı 3 yıldır kullanıyorum hiç bir sıkıntı veyatta bir sorun yaşamadım gayet kullanışlı ve güzel çalışıyor 3 adet gereken dosyaları hazırladım 1)Kordinat belirleme 2) World editör 3) regen editör şimdiden kolay gelsin sizlere (gereksiz yorumlarınızı kendinize saklayın kötü söz sahibine aitdir)
. ...................................................................................................................................................................................(World Editör). ....................................................................................................................................................................................
![]()
. ..............................................................................................................................................(KOORDİNAT BELİRLEME). .....................................................................................................................
![]()
. .......................................................................................................................................................(Regen Editör). ................................................................................................................................................................
![]()
İNDİRME LİNK'İ:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VİRUS TOTAL:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)