xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Hile Editörü Alımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tranquillo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hile paylaşımı veya kodlama yapabilecek, bölümde aktif ve takım, yönetim çalışmasına uygun kalabilecek editörler arıyoruz. Buradan seçilen kişi veya kişiler direkt yönetime girecektir, o yüzden üslup ve kişisel olgunluk bakımından iyi bir yerde olması gerekiyor. Başvurmak isteyenler konu altından yazabilirler.
Merhaba! Kısmi şekilde hile yapım bilgim vardır. Yardımlaşma ve Grup önerilerine uyarak hile yapımcısı olmayı planlıyorum. Günlük aktiflik saatim. 8-9 saat. Turkmmo Hizmetinizde olmaktan gurur duyarım. Türkmmo Hesabım yeni ama 8-9 saat akfitim günde.

Metin2 Hileleri bölümü editörü görevini layıkıyla yerine getirebileceğime inanıyorum. 2013'ten beri forumu takip ediyorum. İlk katıldığım zamanda yönetime girmiş olsaydım şuanda yöneticiydim ancak hiçbir şey için geç olmadığını düşünüyorum. Aktif olarak bölümü takip ediyorum ve bölümdeki kullanıcılar beni tanır. Takımımla geliştirdiğimiz ücretsiz hilelerin arasında aylardır guncelledigimiz Avc1 örnek gösterilebilir.

Merhaba! Kısmi şekilde hile yapım bilgim vardır. Yardımlaşma ve Grup önerilerine uyarak hile yapımcısı olmayı planlıyorum. Günlük aktiflik saatim. 8-9 saat. Turkmmo Hizmetinizde olmaktan gurur duyarım. Türkmmo Hesabım yeni ama 8-9 saat akfitim günde.
Metin2 Hileleri bölümü editörü görevini layıkıyla yerine getirebileceğime inanıyorum. 2013'ten beri forumu takip ediyorum. İlk katıldığım zamanda yönetime girmiş olsaydım şuanda yöneticiydim ancak hiçbir şey için geç olmadığını düşünüyorum. Aktif olarak bölümü takip ediyorum ve bölümdeki kullanıcılar beni tanır. Takımımla geliştirdiğimiz ücretsiz hilelerin arasında aylardır guncelledigimiz Avc1 örnek gösterilebilir.
Bölümde seçilmeden önce aktiflik göstermeniz gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri