Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Online oyunun birinde pointerleri bulmaya çalışıyorum. Hp, x,y kordinatlari ve mob un hp değerini buldum. Bunun dışında 2 yerde sorun çıktı. Birincisi farkli servere girdigimde kordinat disindaki adreslerin bilgileri değişiyor bu server değiştiğim için oldu muhtemelen. Asil sorun evcil havyan sistemi var surekli yanimda geziyor moblara benimle birlikte atak yapiyor. Ben bu evcil hayvanin hp sini bulmaya çalışıyorum ama bi türlü bulamadım. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Konuyu hangi kategoriye açacağımı bilemediğimden benzer oyun olduğu için buraya açtım.
Konuyu doğru yere açmışsın. Fakat bir serverde bulduğun pointerler başka bir serverde işe yaramaz. Hatta o bulduğun servere güncelleme gelir ve client güncellenir ise o önceki bulduğun pointerler de çalışmayacaktır.
hp ve mp ve mob un hp yi gösteren pointerleri her seferinde ilk açtığımda dogru bilgileri veriyor ama biraz zaman geçince değişiyor değerler. Korinatlarin değeri hiç değişmiyor her zaman doğru bilgiyi veriyor. Aynı serverde tabi bu dediğim. Peki bu konuda ne yapabilirim? Önerin var mı?