Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Core alıyorum durmad server kapanıyor
Birde elmas hariç hiç bir simyanın ne adı gözüküyor nede takılıyor
Birde elmas hariç hiç bir simyanın ne adı gözüküyor nede takılıyor
Hocam sizin sorun şu, konudaki packta bulunan uiscriptdeki dosyayı locale /tr/ui nin içine atın düzelir. Siz direk uiscripte attığınız için görmüyor
Bu syserr dosyayı bulamadığı söylüyor fakat dosyadaki değişiklikleri oyun algılıyor bu syserr e bağlı thecore shutdown komutunu bulup aktif hale getir bakalım oyun core vericekmi madem dosyayı bulamıyor core versin, core yi GDB edince hata nerde bulmuş oluruz input DB cpp içindedir thecore shutdown komutu.
![]()
Görünürde sorun yok gibi ama syserr böyle.
Kod:SYSERR: Jan 3 23:29:14 :: CheckRefineStepTables: In ¹é·æ¼® group of RefineStepTables, probability list size is not 6. SYSERR: Jan 3 23:29:14 :: ReadDragonSoulTableFile: DragonSoul table Check failed. SYSERR: Jan 3 23:29:14 :: Boot: cannot load DragonSoulTable: locale/turkey/dragon_soul_table.txt
Hocam yeniyim kendimi geliştirmek için Server açtım efsanevi ye kadar var mitsi eklicem ama filezilla dan mı Navicat tan mı ekliyoruz onu anlamadım tek yardım eder misin