Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
aynı sorun bendede mevcut +ekledim fakat simyaların hiç birinde efsun gözükmüyor
cor açtığımda gözükdü ama kod ile çağırdığımda gözükmüyor bakalım bi sende bir cor açmayı deneaynı sorun bendede mevcut +
teşekkürler yorum için bilgisayar başında değilim yarın ilk işim deniycemcor açtığımda gözükdü ama kod ile çağırdığımda gözükmüyor bakalım bi sende bir cor açmayı dene

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
şöyle bir problemim var arkadaş bu konuda yorumlarda çözümününn olduğunu söyledi ama dikkatli bakmıştım oysa ki ama göremedim bana yardımcı olur musunuz ?+0 +1 +2 mitsilerde saç stilli önizlemesi gözüküyor +3 , +4, +5 ve +6larda sadece mitsi ejderha safiri yazıyor. bu hata sadece mitsi safirlerde var
şimdiden teşekkürler
https://forum.turkmmo.com/konu/3680063-metin2-simya-guncellemesi-mitsi-myth/page-15 bu sayfaya bakLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.şöyle bir problemim var arkadaş bu konuda yorumlarda çözümününn olduğunu söyledi ama dikkatli bakmıştım oysa ki ama göremedim bana yardımcı olur musunuz ?
+0 +1 +2 mitsilerde saç stilli önizlemesi gözüküyor +3 , +4, +5 ve +6larda sadece mitsi ejderha safiri yazıyor. bu hata sadece mitsi safirlerde var
şimdiden teşekkürler