Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Nedir bu farm-emek sevdası?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Omer Akdemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba forum üyeleri,

Uzun süredir pvp arayışı içerisindeyim. Fakat şunu gördüm ki her gün 10 server açılıyorsa 10'u da farm veya emek server olarak açılıyor? Neden farklı tarzlarda üzerine yoğunlaştığınız serverları açmıyorsunuz? Şu anda tanıtım bölümüne girdiğim zaman çoğu server benim gözümde çöp olarak gözüküyor. Çünkü hepsi birbirinin kopyası..

Eski dönemlerde sistemli, düzenli dönüşümleri olan serverlar mevcuttu. Ve oyuncu sayılarıda hatrı sayılır şekildeydi. Neden bu sistemler unutuldu veya artık kullanılmıyor.

Acaba server açan herkesin amacı " server açayım, 1000 online olsun, nesne marketten item çeksinlerde para kazanayım " kafası mı? Yada o açtı bende açayım kopya serverlarda devam edelim düşüncesi mi?

Artık bu işin profesyonelleri olan kişilerden ricam, gerçekten sistemli ve üzerinde çalışmış bir server açmaları. Birbirinin kopyası serverlardan artık sıkıldık. Oyun PVP oyunu iken PVM - PVE moduna döndü..

Eski metin2 keyfini artık pvpler vermiyor. Simyalar, kuşaklar, tılsımlar olmadan gayet keyifli bir oyun iken bunlar sayesinde oyun artık gitgide oynanmaz bir hal alıyor.

Lütfen yeni server açacak olan arkadaşlar piyasadaki birbirinin kopyası olan fileslerden uzak durmanız. Aynısını açtığınız serverınıza gelecek online sayısı maks. 3 haftalıktır.

iyi forumlar.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Dönemsel olarak belirli özellikteki serverlar moda oluyor. Bir ara 1-99 furyası vardı. Ama artık 1-99 ların ömrü 15-20 günlere düşünce 1-120 farm modası başladı. Şuan da öyle her 1-120 farm açan tuturamadığı için bir kesim 1-105 e döndü.
Fakat katılıyorum aynı filesle 50 kişinin server açması itici duruyor ki zaten serverların önemli bir kısmı tutmuyor
Dönemsel olarak belirli özellikteki serverlar moda oluyor. Bir ara 1-99 furyası vardı. Ama artık 1-99 ların ömrü 15-20 günlere düşünce 1-120 farm modası başladı. Şuan da öyle her 1-120 farm açan tuturamadığı için bir kesim 1-105 e döndü.
Fakat katılıyorum aynı filesle 50 kişinin server açması itici duruyor ki zaten serverların önemli bir kısmı tutmuyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri