HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sudden Attack Japan:
İNDİR - KAYIT OL
VİDEO:
___
İP Adres kontrol etme sitesi: İP-1.COM
NOT: Yapamadığınız detaylarda yorum olarak veya paylaşım yaparak yardım istemeyi unutmayın.
___
___
Türkçe Yama kurulum:
NOT: videoda oyuna sanal vpn ile girilmektedir sanal vpn sağlıklı olmadığı için VPN GATE isimli programla girmeniz lazım program linkinide verdim indirin, eğer oyunu vpn gatenin sitesinden 2019 sürümü indirirseniz oyundan atıyor bilginize.
sudden attack yardımlaşma grubumuz:
OYUN İÇİ TÜRKÇE YAMA GÖRSELLERİ:
İNDİR - KAYIT OL
VİDEO:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
___
İP Adres kontrol etme sitesi: İP-1.COM
NOT: Yapamadığınız detaylarda yorum olarak veya paylaşım yaparak yardım istemeyi unutmayın.
___
___
Türkçe Yama kurulum:
NOT: videoda oyuna sanal vpn ile girilmektedir sanal vpn sağlıklı olmadığı için VPN GATE isimli programla girmeniz lazım program linkinide verdim indirin, eğer oyunu vpn gatenin sitesinden 2019 sürümü indirirseniz oyundan atıyor bilginize.
sudden attack yardımlaşma grubumuz:
OYUN İÇİ TÜRKÇE YAMA GÖRSELLERİ:
Moderatör tarafında düzenlendi:
Konu için teşekkürler, ellerinize sağlık.
Rica etsem indirme linklerine ait dosyaları virüs totalde taratıp konuda paylaşır mısınız? Ekstra Kayıt Ol yazdığınız yerde bağlantı eklenmemiş, bilginize.
Rica etsem indirme linklerine ait dosyaları virüs totalde taratıp konuda paylaşır mısınız? Ekstra Kayıt Ol yazdığınız yerde bağlantı eklenmemiş, bilginize.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)