Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Geçmiş olsun kanka.
Ben O kadar Soyledim İnanın VebaL hakkında ..
Ve lonca arkadaşlarım benı VebaL yuzunden sattılar Loncadan cıktım..
Ne ormancı
Ne exelanscix. hicbirinin umurunda olmadı
Loncadan cıkısımdan memnun olan VebaL adlı ''KİŞİLİKSİZ'' Soydu sogana cevırdı sonra gıttı
Bu adama guvenenın sonu boyle oldu. kusra bakmayın ama ben sızı elımden geldıgınce uyardım.
Benım mavı ejderha katleden calındıgında duyuru yaptım oyunda Almayın adam satmaya çalışırsa dıye fln.. Vebal ordan Mavı ejderha katleden alınır zehır verıcem fln dıye yazdı
Bu adam hırsız pıslıgın tekı dedım. Bu adamla vs yaparsınız yendıgı zaman havasından geçılmez. yenıldıgınde ıtemlarına bug der ...der babam der..
neyse olan olmuş. inş. alırsın ıtemını.
Ve lonca arkadaşlarım benı VebaL yuzunden sattılar Loncadan cıktım..
Ne ormancı
Ne exelanscix. hicbirinin umurunda olmadı
Loncadan cıkısımdan memnun olan VebaL adlı ''KİŞİLİKSİZ'' Soydu sogana cevırdı sonra gıttı
Bu adama guvenenın sonu boyle oldu. kusra bakmayın ama ben sızı elımden geldıgınce uyardım.
Benım mavı ejderha katleden calındıgında duyuru yaptım oyunda Almayın adam satmaya çalışırsa dıye fln.. Vebal ordan Mavı ejderha katleden alınır zehır verıcem fln dıye yazdı
Bu adam hırsız pıslıgın tekı dedım. Bu adamla vs yaparsınız yendıgı zaman havasından geçılmez. yenıldıgınde ıtemlarına bug der ...der babam der..
neyse olan olmuş. inş. alırsın ıtemını.
Yazık Gerçekten Yazık..Oyun Bu Sonuçta.İnsanların Emeklerını Nasıl Çalıyorlar Hiç Nasıl Yaptı Etti Diye Düşünmeden..Her Kanka Diyene Güvenmiceksin.Arkadaslarını İyi Seçiceksn.Forumdada Okadar Konu Acılmasına Ragmen Verdiysen :/ Neyse Olan Olmuş Geçmiş Olsun Arkadaşm.:/