Ciddiyim o adam oyunun huzurunu bozdu.En küçük açığında ss alacağım ve bu adama oyunun çoğu karşı.Yani en küçük hatasında ss alınacak ve banı yiyecek..!
Ciddiyim o adam oyunun huzurunu bozdu.En küçük açığında ss alacağım ve bu adama oyunun çoğu karşı.Yani en küçük hatasında ss alınacak ve banı yiyecek..!
Katılıyorum...
VebaL şerefsiz diye o kadar konu açtım dinleyen kim :S
Bu adama değer verirseniz böle olur .
Bu adama değer verirseniz böle olur .
Ben O kadar Soyledim İnanın VebaL hakkında ..
Ve lonca arkadaşlarım benı VebaL yuzunden sattılar Loncadan cıktım..
Ne ormancı
Ne exelanscix. hicbirinin umurunda olmadı
Loncadan cıkısımdan memnun olan VebaL adlı ''KİŞİLİKSİZ'' Soydu sogana cevırdı sonra gıttı
Bu adama guvenenın sonu boyle oldu. kusra bakmayın ama ben sızı elımden geldıgınce uyardım.
Benım mavı ejderha katleden calındıgında duyuru yaptım oyunda Almayın adam satmaya çalışırsa dıye fln.. Vebal ordan Mavı ejderha katleden alınır zehır verıcem fln dıye yazdı
Bu adam hırsız pıslıgın tekı dedım. Bu adamla vs yaparsınız yendıgı zaman havasından geçılmez. yenıldıgınde ıtemlarına bug der ...der babam der..
neyse olan olmuş. inş. alırsın ıtemını.
Bu arada JCK'da VebaL in çari ..
Ayrica , Bununla ilgili bende konu açtım o kadar adam milleti havasiyla ezmeye çalişiyor.
Kişiliksiz ve Rezilin önde gideni.
Forumda bakın ilk konumu bu adam yüzünden açtım

Ben o kadar ikaz ettim 5 para etmez diye sende demişsin millet bu adamı adma sanmış oysaki insna bile diyemeyiz Tuttular böle değer verdiler .
Mutlu Son işte size Bir büyük soygun :S
Bn de bu adam parayla bsi almadan bu kadr editi nerden buluo da bana hava atio diodm bu ara kards çok üzüldüm ama oynda böle insanlar ( insan demicektim ama nese anlayan anladı) oldukca oyuna para versen ne yazar..