LaLogo 21 Ocak 2019 #1 Merhaba serverimde oyin seceneklerinde kostum ve kostum basligi gizleme butonu var. Ama benim yazdigim sistemde bu olsun istemiyorum. O secenegi nasil kaldiririm veya deaktif ederim. Aciklayarak yardimci olurmusunuz tesekkurer.
Merhaba serverimde oyin seceneklerinde kostum ve kostum basligi gizleme butonu var. Ama benim yazdigim sistemde bu olsun istemiyorum. O secenegi nasil kaldiririm veya deaktif ederim. Aciklayarak yardimci olurmusunuz tesekkurer.
NexusTR 21 Ocak 2019 #6 LaLogo' Alıntı: hallettim çok teşekkürler. rootu açıp içinden dediğiniz komutu değiştirdim. Genişletmek için tıkla Çözüldüğüne göre kapanabilir. Upvote 0 Downvote scorpion1453 21 Ocak 2019 #7 Kapatıldı. Upvote 0 Downvote Çözüm Önceki 1 2 First Önceki 2 of 2 Sayfaya git Göster Durum Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır... Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0) Paylaş: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp E-posta Paylaş Link
LaLogo' Alıntı: hallettim çok teşekkürler. rootu açıp içinden dediğiniz komutu değiştirdim. Genişletmek için tıkla Çözüldüğüne göre kapanabilir.
scorpion1453 21 Ocak 2019 #7 Kapatıldı. Upvote 0 Downvote Çözüm Önceki 1 2 First Önceki 2 of 2 Sayfaya git Göster Durum Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...