farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Haksız yere ban yedim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan arvasdogan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 391
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhabalar Bu Konu Altında ( KONU )

Açıklama ; 1 Hafta önce yani ban yemeden önce konu hakkında bilgi amaclı bu paylasımın %75'i src'den olduğundan ve server files bölümünde paylasılması yanlıslık bile olsa yönetici göz ardı edip yorumumu sildi

Yorum Silindi Kanıtı ; ( KANIT )

Ardından konu sahibinin bana şöyle demesi ( Ya beyin özürlü bu paylaşılan files mi ? ) Demesi ve server files bölümünde paylaşmış olduğu konu

Bende alıntı alarak şöyle dedim ( ee peki orangutan kafalı senin paylaştığın yer servr files bölümü ) Orangutana bile yazık onca zamandır forumda olduğundan dolayı

Evet son kanıt ban yeme sebebim . ( SEBEP )

HAKSIZ YERE BAN YEDİM YÖNETİCİNİN KONU SAHİBİNE AYRI BİR İLGİ GÖSTERDİĞİNİ İDDA EDİYORUM @admin

Çözüm

Açıklama ; 1 Hafta önce yani ban yemeden önce konu hakkında bilgi amaclı bu paylasımın %75'i src'den olduğundan ve server files bölümünde paylasılması yanlıslık bile olsa yönetici göz ardı edip yorumumu sildi

Ardından konu sahibinin bana şöyle demesi ( Ya beyin özürlü bu paylaşılan files mi ? ) Demesi ve server files bölümünde paylaşmış olduğu konu

Bende alıntı alarak şöyle dedim ( ee peki orangutan kafalı senin paylaştığın yer servr files bölümü ) Orangutana bile yazık onca zamandır forumda olduğundan dolayı

HAKSIZ YERE BAN YEDİM YÖNETİCİNİN KONU SAHİBİNE AYRI BİR İLGİ GÖSTERDİĞİNİ İDDA EDİYORUM...

HAKSIZ YERE BAN YEDİM YÖNETİCİNİN KONU SAHİBİNE AYRI BİR İLGİ GÖSTERDİĞİNİ İDDA EDİYORUM @admin

Selam,

Kimseye bir ayrımcılık söz konusu değil ki konunun sahibi de banlanmış zaten. Üstelik senin banın da açılmış.

Ortada bir ayrımcılık veya haksızlık göremiyorum. Bundan sonra mesajlarında üyelere hitap şeklinde biraz daha dikkatli olursan bu sorunları yaşamazsın. Sana karşı kural ihlali yapan biri var ise ona cevap vermek yerine bize bildir hakkında gerekli işlemi yapalım.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri