HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
char_affect ile alakalı kardeşim gözden geçir.
char_affect.cpp de fixi varda memlekette değilim yardımcı olamıyorum. Üstte define var orda affect aralığı var oraya eklemen lazım
Cevaplarınız için teşekkür ederim en kısa zamanda deneyeceğim#define IS_NO_CLEAR_ON_DEATH_AFFECT(type) ((type) == AFFECT_BLOCK_CHAT || ((type) >= 500 && (type) < 600))
buraya affectleri ekle
Aynı mantıkla yapabilirsin.bu sistemi full sorunsuz şebnemlere de ekleyebilecek ve paylaşacak biri yok mu ?
bu sistemi full sorunsuz şebnemlere de ekleyebilecek ve paylaşacak biri yok mu ?
Sen biliyorsundur ,
aynı sorunu yaşamaktayım sorunu nasıl çözdünüz acaba ?Cevaplarınız için teşekkür ederim en kısa zamanda deneyeceğim![]()
C++:
#define IS_NO_CLEAR_ON_DEATH_AFFECT(type) ((type) == AFFECT_BLOCK_CHAT || (type) == AFF_MOV_SPEED_POTION || (type) == AFF_ATT_SPEED_POTION || ((type) >= 500 && (type) < 600))
böyle yaptım fakat olmadı aynı sorunu yaşamaya devam ediyorum.
Sadece mor ve yeşil pot için mi kullanıyorsun? Başka birşey için kullanıyor musun?aynı sorunu yaşamaktayım sorunu nasıl çözdünüz acaba ?
C++:#define IS_NO_CLEAR_ON_DEATH_AFFECT(type) ((type) == AFFECT_BLOCK_CHAT || (type) == AFF_MOV_SPEED_POTION || (type) == AFF_ATT_SPEED_POTION || ((type) >= 500 && (type) < 600))
böyle yaptım fakat olmadı aynı sorunu yaşamaya devam ediyorum.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)