HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
nerede problem yaşıyorsun? paylaşılan bestia filesına ben sorunsuz şekilde ekleyebilmiştimSorun yokta aynı sistemi ejderha tanrılarına uygulamaya çalışıyorum faydasız
Teşekkürler ama şöyle bir sorunum var yeşil ve mor oto pot ölünce veya karakter atınca kapanıyor etkisini vermiyor tekrar tıklamam gerekiyor ne yapmalıyım ? @Statu
![]()
char_affect ile alakalı kardeşim gözden geçir.
char_affect.cpp de fixi varda memlekette değilim yardımcı olamıyorum. Üstte define var orda affect aralığı var oraya eklemen lazımTeşekkürler ama şöyle bir sorunum var yeşil ve mor oto pot ölünce veya karakter atınca kapanıyor etkisini vermiyor tekrar tıklamam gerekiyor ne yapmalıyım ? @Statu
![]()
Teşekkürler ama şöyle bir sorunum var yeşil ve mor oto pot ölünce veya karakter atınca kapanıyor etkisini vermiyor tekrar tıklamam gerekiyor ne yapmalıyım ? @Statu
![]()
#define IS_NO_CLEAR_ON_DEATH_AFFECT(type) ((type) == AFFECT_BLOCK_CHAT || ((type) >= 500 && (type) < 600))
buraya affectleri ekle
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)