Kardeşim şimdi laf atmak istemiyorum ama paylaştığın şeyleri burda görüyorum ama ne paylaştığını sen dahi bilmiyorsun sadece egonu tatmin etmek için ve burda bilmeyen insanlara biliyormuş havası atmak için daha neyi paylaştığını bilmediğin şeyleri buraya koyuyorsun herkeste seni biliyor sanıyor halbusiki hiçbirşey bilmiyorsun bildiğin bilgi sadece kopyala yapıştır yapmak. DragonSoul Düzenleme diye başlık açmışsın bu bir düzenleme değil bu bildiğin bir sistem sen bunu düzenleme sanıyorsun çünkü daha ne paylaştığını sen dahi bilmiyorsun bilen insanların yaptığı şeyleri gelip burda sen yapmışsın havası katarak insanlara paylaşıyorsun. Egonuzu tatmin etmek yerine birşeyler icraate geçirmeye çalışsanız nasıl olur?
Benim iki gün önce paylaştığım kodu görseydin neden bu başlıkta paylaştığımı anlardın birşeyleri icraata getirmeye çalışmayı senden öğrenecek değilim bu forumdaki kimse senden öğrenecek değil zamanında neler yaptığını herkes biliyor turkmmoyu bırakıp r10 satış yapmaya başlamış herhangi bir bilgi hazinenin genişlemiş olman anlamına gelmez sonuçta seninde bilginin hepsi metin2deve dayanıyor ayrıyetten astekği tek başıma yaptım diyede geziniyorsun ortalıkta ömerin emeğini yanındaki ortaklarının emeğini hiçe sayarak sen önce bir kendine gel sonra beni eleştirirsinKardeşim şimdi laf atmak istemiyorum ama paylaştığın şeyleri burda görüyorum ama ne paylaştığını sen dahi bilmiyorsun sadece egonu tatmin etmek için ve burda bilmeyen insanlara biliyormuş havası atmak için daha neyi paylaştığını bilmediğin şeyleri buraya koyuyorsun herkeste seni biliyor sanıyor halbusiki hiçbirşey bilmiyorsun bildiğin bilgi sadece kopyala yapıştır yapmak. DragonSoul Düzenleme diye başlık açmışsın bu bir düzenleme değil bu bildiğin bir sistem sen bunu düzenleme sanıyorsun çünkü daha ne paylaştığını sen dahi bilmiyorsun bilen insanların yaptığı şeyleri gelip burda sen yapmışsın havası katarak insanlara paylaşıyorsun. Egonuzu tatmin etmek yerine birşeyler icraate geçirmeye çalışsanız nasıl olur?
Benim iki gün önce paylaştığım kodu görseydin neden bu başlıkta paylaştığımı anlardın birşeyleri icraata getirmeye çalışmayı senden öğrenecek değilim bu forumdaki kimse senden öğrenecek değil zamanında neler yaptığını herkes biliyor turkmmoyu bırakıp r10 satış yapmaya başlamış herhangi bir bilgi hazinenin genişlemiş olman anlamına gelmez sonuçta seninde bilginin hepsi metin2deve dayanıyor ayrıyetten astekği tek başıma yaptım diyede geziniyorsun ortalıkta ömerin emeğini yanındaki ortaklarının emeğini hiçe sayarak sen önce bir kendine gel sonra beni eleştirirsin
Sen haklısın kardeşim. Yaptığımız işler orta da.
Ben hiçbir yerdeasteği tek başıma yaptım demedim filesin dosyalarını forumda ben paylaştım ve konuda açıklamaya yaptım fileste 3 kişinin emeği vardır yazdım. Cidden sırf senin gibi çocuklar için bu forumda takılıp yorum atmıyorum. Herşeye bir savunmanız var. Ama savunmanız sadece kendini tatmin ediyor. Seninle burada tartışmaya girecek kadar aşağılara düşmedim.
Yav hasan bas git işine yaşın kaçta bana çocuk diyorsun hadi bak yoluna uzatmaSen haklısın kardeşim. Yaptığımız işler orta da.
Ben hiçbir yerdeasteği tek başıma yaptım demedim filesin dosyalarını forumda ben paylaştım ve konuda açıklamaya yaptım fileste 3 kişinin emeği vardır yazdım. Cidden sırf senin gibi çocuklar için bu forumda takılıp yorum atmıyorum. Herşeye bir savunmanız var. Ama savunmanız sadece kendini tatmin ediyor. Seninle burada tartışmaya girecek kadar aşağılara düşmedim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)