Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SERVERİNİZİ HAREKETE GEÇİRECEK 3 EFSANE SİSTEM [KANITLI][SORUNSUZ]
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba
kendim yazarak ve forumlardan topladığım questleri derledim düzenledim hatalarını giderdim. tektek her koşulda denedim buglarını giderdim ve sorunsuzca kullanabilir 3 adet sistem çıkardım.
1-İstediğiniz levelde gelen görevler. ne yapılcagını siz seçin(mesela 50 tane başka bayraktan 55level üstü adam kes) ne verilcegini siz seçin. hangi levellerde gelecegini siz seçin. (forumlarda paylaşılmış haller vardır ancak düzgün çalışana hiç rastlamadım. benim yaptıgım questte hiçbir sorun yoktur her yol denenmiştir.) bu görev sistemiyle serverinizde kimse sıkılmasın.
2-Günlük hediye sistemi: bu questide bulursunuz ancak ben problemleri giderip geliştirdim. toplam 25farklı hediye var bir tane efsane hediye koyuyorsunuz. onu çıkaranın bütün oyunda ismi geçiyor. reboot, reload gibi durumlarda gün 0lanmaz hale getirildi. günlük görevden verilen itemler ticarete konulmaz yapılır.
3-oyun sistemleri. bu sistemi forumdan bulup geliştirdim ve sorunları giderdim. npc aklından bir sayı tutar ve sen 10m karşılıgında bilmeye çalışırsın. 3 hakın vardır her bilemeyişinde npc sana ip ucu verir. eger 1. tahminde bilirsin paranın 20 katını 2. tahminde bilirsen 10 katını 3. tahminde bilirsen 5 katını kazanırsın. tahmini bilen oyuncu tüm sunucuda duyuru geçilir. isterseniz bunu eple de yapabilirsiniz. EP satışlarınız çok artar.
BÜTÜN BU SİSTEMLER ŞUAN KENDİ FİLESİMDE MEVCUTTUR. İSTEYEN KİŞİLERE GELİP DENETEBİLİRİM. TOPLU ÜCRET SADECE 50TL. 50TLYE SERVERİNİZ DİĞER SERVERLERDEN FARKLI BİR YAPIYA BÜRÜNÜR. SİSTEMLERİN HER YOLUNU DENEDİM BUTÜN BUGLARINI GİDERDİM. EĞER BUG OLURSA HEMEN DÜZELTİRİM. DÜZELTEMEZSEM PARANIZI DİREK İADE EDERİM PROBLEM YOK.