HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sende haklısın nikoo85 desem hatırlarsın galiba kıyamet oyuna giremedik gitti bıraktın sanıyordum ama daha iyi bir şekilde burdasınÖncelikle merhaba hatırlayamadım ama hoşbuldum teşekkürler, hatayı alan birkaç kişi gördüm hatta wmcp güncel konusunada yazmışlar olur ya ileride birisi hata alır diye paylaştım.
Hatırladım sanırım biraz egolu tartışma yaşamıştık, Olur öyle şeyler. Her neyse o zamandan bu zamana php css html ve asp eğitimleri aldım ayrıca harita çizimleri yaptım ve kıyametoyunun yapımına ekibimle devam ettik kimseyle pek muhattap olmadık. Ayrıca bilişim açma planım var onun için yüksek paralar biriktirdiğim için biryerde çalışıyordum.Sende haklısın nikoo85 desem hatırlarsın galiba kıyamet oyuna giremedik gitti bıraktın sanıyordum ama daha iyi bir şekilde burdasın
Nerde o eskillerHatırladım sanırım biraz egolu tartışma yaşamıştık, Olur öyle şeyler. Her neyse o zamandan bu zamana php css html ve asp eğitimleri aldım ayrıca harita çizimleri yaptım ve kıyametoyunun yapımına ekibimle devam ettik kimseyle pek muhattap olmadık. Ayrıca bilişim açma planım var onun için yüksek paralar biriktirdiğim için biryerde çalışıyordum.
güzel düşünce hosting satışı yaparak başla derim cünkü aylık ücreti yani cpanel whm + wmware exi lisansı biraz çok + dedicated yüklü bir sunucu lazım 
Almanyada bulunan dedicated sözleşmem var zaten şuan kullanıyorum. Cpanel yerine başka bir sistem kullanıyorum Cpanel'den daha fazla fonksiyonu var en azından. Stratejileri bilirsen her iş kolay oluyor birde sevmek var. 2 senedir Bilişim/Telekom konusunda piştiğimi düşünüyorum. Yine'de önerilerin için teşekkür ederim.Nerde o eskillergüzel düşünce hosting satışı yaparak başla derim cünkü aylık ücreti yani cpanel whm + wmware exi lisansı biraz çok + dedicated yüklü bir sunucu lazım
![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)