- Konular
- 3,415
- Online süresi
- 2d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 1,542
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 421
- MmoLira
- 670
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İtem shopa geldi diyorsa ilgilenmişlerdir.Ancak teknik aksaklıklar meydana geliyor.Senin yapman gereken item siparişi verdiğin ticketten gelmediğini söylemen
Bizim de başımıza geldi bir gün sonrasına düzeltildi

Bizim de başımıza geldi bir gün sonrasına düzeltildi

- Konular
- 26
- Online süresi
- 7h 17m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 109
- MmoLira
- 271
- DevLira
- 0
çağatay ben bu ticketi charım karsılıgında aldm adam ticketden benm ıd sifremi görebiliyor
ben pc basndayken bu item yollaması gerceklesirse qider butun emeklerim sen anlamıyorsun heralde
ben pc basndayken bu item yollaması gerceklesirse qider butun emeklerim sen anlamıyorsun heralde- Katılım
- 10 Tem 2010
- Konular
- 157
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Majezik'in içi rahat char soyulsa ona bişi qelmiyor suan çalışanların askeri ücreti 600TL benm char soyulsa içinde 200 TL lik item war nede olsa içi rahat msnden enqelliyor öyle böyle oyalıyor beni admin sende oku bunu majezik görevini yapsa bu sv user kaybetmez ama adam msnden engeller sonra der 2 günü geçmiş ticketlarla böyle ugrasırsa bu serverde user kalmaz.. biz bu oyuna para weriyoruz güveniyoruz adamın yaptıqına bak beni 5 saatir cafede bkletti aksam wercem die simdide sonra diyor warmı böyle baska server gösterin bana..
Adam Hakli Adminim Ödeme Bildirimlerine Başka biri baksin belki haddimiz degil ama belki konu kitlenicek veya majezik gelicek azarlicak ama kusura bakma majezik çok geç bakiliyor bildirimler :S Admin gerekenin yapılmasini bekliyoruz....
- Konular
- 26
- Online süresi
- 7h 17m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 109
- MmoLira
- 271
- DevLira
- 0
aynen bakıcak çok gönüllü insan war.. bu gibileri kendini beğenmiş... msnden engelliyor suna bak sen server yetkilisisin ilgilenmek zorundasın öyle önüne geleni engelleyemessn sen...!
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)