romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

server kurmak istiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan suat211211
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 269

suat211211

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
2
Online süresi
23m 59s
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 1 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
70
MmoLira
94
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar benim bi server projem var filesim var ama sıkıntı herhangi bi bilişim (vivoxy büyük web ) üzeri deyilde kendi makinamda öreğin (ttnetdc türklokasyon) üzerinde kurmak istiyorum ama hiç bir bilgim yok vds alarkmı kuracazına kadar hiç bir bilgim yok yada mesella (norsmt2.merlismt2.heraklesmt2.elymt2.....) bu gibi serverler nasıl kuruyorsa öyle kurmak istiyorum maddi imkanlar var allahıma bin şükür ama bilgim yok yardım edebilecek bir arkadaş varmıdır beyler edenlerede etmeyenlerede çok çok teşekür ederim umarım ne dediğimi anlamışsınızdır. sağlıcakla kalın

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Öncelikle Sağlam açısız,bugsuz bir Filesin Olması Gerekiyor. Daha Sonra Sağlam Bir Sunucu Alman Gerekiyor Türklokasyon,Ttnetdc... Ve Buna Uygun Freebsd Işletim Sistemi Kurulumu Ardından Gerekli Güvenlik Önemleri Sonunda Filesin Sunucuya Aktarimi Yapılması Gerekiyor. Web,Panel Bağlantısı Kurulumu Yapılır Domain Alınır Hosting Alınır Sonunda Reklâma Başlanır Ve Oyun açılir
Öncelikle Sağlam açısız,bugsuz bir Filesin Olması Gerekiyor. Daha Sonra Sağlam Bir Sunucu Alman Gerekiyor Türklokasyon,Ttnetdc... Ve Buna Uygun Freebsd Işletim Sistemi Kurulumu Ardından Gerekli Güvenlik Önemleri Sonunda Filesin Sunucuya Aktarimi Yapılması Gerekiyor. Web,Panel Bağlantısı Kurulumu Yapılır Domain Alınır Hosting Alınır Sonunda Reklâma Başlanır Ve Oyun açılir

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri