- Konular
- 31
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 6d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 141
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 5 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 105
- MmoLira
- 689
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar,
Genel olarak Chinese Home Temple kullanmak istedim biraz eskiyi ve Metin2 kültürünü yaşatmak için.
Bitkiler, (Plants,Ferns,Tree,Grass,bushes) tamamen @BekirAKDEMIR ve benim tasarımıdır.
Anti aliasing kapalı olarak fotoğrafları çektiğim için HD değil ve karıncalanmalar olmuştur Oyun içi objelerin görüntü kalitesi oldukça yüksektir.
Soranlar olacaktır bu kadar çimen ile kaç FPS Alıyorsunuz diye
"8GB Ram 4,5GB Ekran Kartı"
(61-MAXFPS)
Daha düşük sisteme sahip oyuncular için genel optimizasyon yapmaya devam ediyoruz.
Oyun ne zaman açılacak gibi sorulara cevap vermiyorum ön görülen tarih "2022"
Toxic eleştiriler hariç her türlü eleştiriye açığım düşüncelerinizi dile getirebilirsiniz.
RESIMLER:
Genel olarak Chinese Home Temple kullanmak istedim biraz eskiyi ve Metin2 kültürünü yaşatmak için.
Bitkiler, (Plants,Ferns,Tree,Grass,bushes) tamamen @BekirAKDEMIR ve benim tasarımıdır.
Anti aliasing kapalı olarak fotoğrafları çektiğim için HD değil ve karıncalanmalar olmuştur Oyun içi objelerin görüntü kalitesi oldukça yüksektir.
(61-MAXFPS)
Daha düşük sisteme sahip oyuncular için genel optimizasyon yapmaya devam ediyoruz.
Toxic eleştiriler hariç her türlü eleştiriye açığım düşüncelerinizi dile getirebilirsiniz.
RESIMLER:
- Konular
- 41
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 22s
- Reaksiyon Skoru
- 147
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 5 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 90
- MmoLira
- 112
- DevLira
- -100
Hoşuma Gitti Beğendim Başarılar Bende 1 Map Cizdiricem Bi Bana Ulaşırmısın Lütfen Müsaitsen
- Konular
- 31
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 6d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 141
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 5 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 105
- MmoLira
- 689
- DevLira
- 3
Hoşuma Gitti Beğendim Başarılar Bende 1 Map Cizdiricem Bi Bana Ulaşırmısın Lütfen Müsaitsen
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 51
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 4mo 1d
- Reaksiyon Skoru
- 618
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 6,224
- DevLira
- 12
Eline koluna sağlık cidden 10 numara olmusMerhabalar,
(61-MAXFPS)
RESIMLER:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()