HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
merhaba arladaşlar lost ark oynayıp benim gibi clan bulamayan arkadaşlar için bir clan kurdum şöyleki oyunun belli bir aşamasından sonra raid yapa bilmek için tanıdık insanlara ihtiyaç var çünkü kore saatine göre biz oyuna basladımız da adamlar oyunda olmuyor bu yüzden bir clan kurmayı düşündüm herkesi beklerim
oyun içi nick :Apiades
clan ismi :Embrace
server: resimde gördüğünüz gibi en üstdeki servırdayım akşamları oyun da oluyorum arkadaşlık isteklerini akşam kabul edip clan daveti ata bilirim
Luteran castle gelmeden clan daveti alamıyorsunuz oda ortalama 30 lwl denk geliyor o yüzden arkadaşlık isteği göndeirn öncelikli olarak
oynamak isteyen herkesi beklerim
oyun içi nick :Apiades
clan ismi :Embrace
server: resimde gördüğünüz gibi en üstdeki servırdayım akşamları oyun da oluyorum arkadaşlık isteklerini akşam kabul edip clan daveti ata bilirim
Luteran castle gelmeden clan daveti alamıyorsunuz oda ortalama 30 lwl denk geliyor o yüzden arkadaşlık isteği göndeirn öncelikli olarak
oynamak isteyen herkesi beklerim
Oyun içerikleri hoşuma gitti. İleride ki günler indirip oynamaya başlarsam muhakkak geleceğim.