ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Yeni açılacak norsmt2 hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan endxxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 980

endxxx

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
7
Çözüm
1
Reaksiyon Skoru
34
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 6 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
41
MmoLira
80
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Çok ciddi konuşmak istiyorum ki kaç senelik metin2 hayatımda bu kadar özenli ve akıllıca hazırlanmış bir tanıtım daha görmedim müthiş bir görselliği var sistemler çok güzel tanıtılmış ve oyun içindeki sistemler ciddi anlamda müthiş derece de umarım ki bu güzel sistemler eksiksiz ve sorunsuz bir şekilde oyun da olur ve oyunun akıcılığını bozmazlar uzun soluklu olursa Türkiye pvp tarihinin en mükkemmel serveri olacağını düşünüyorum umarım oyun içi akışını bozarak bu güzel serveri yok etmemişlerdir ayrıca yapımcıları bu forumda ise kendilerini tebrik edip başarılar diliyorum.Gün saymaya başladık bile hadi hayırlısı.

Konu uygun bölüme taşındı. Çoğu sunucu ilk başlarda güzel gider ama sonradan bozar.

2 hafta ömrü var

Rohan Bestia Rüya gibi serverler bitme derecesine geldi herkez yeni bir tat arıyorken eminimki bu müthiş gelicekdir insanlara uzun soluklu olucagına eminim

Daha önce ki sezonlara bakarsak bu sunucununda uzun soluklu olacağını sanmıyorum. Aç işlet kapat sistemi ile çalıştıkları sürece her daim sorun var demektir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri