Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Selamın Aleyküm Forum Hemen Filesi Anlatayim Size Yabancı Bir Serverden Dızladım Arkadaşlar Paylaşayim Dedim Sizinle. İnternetim Çok Yavaş Olduğu İçin Forumdan Biri VT Atarsa Sevap Point Alır. Seviyorum Sizi <3
For ; @abicigubici
VİDEO ;
For ; @abicigubici
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VİDEO ;
Selamın Aleyküm Forum Hemen Filesi Anlatayim Size Yabancı Bir Serverden Dızladım Arkadaşlar Paylaşayim Dedim Sizinle. İnternetim Çok Yavaş Olduğu İçin Forumdan Biri VT Atarsa Sevap Point Alır. Seviyorum Sizi <3For ; @abicigubici
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VİDEO ;
12 saat içerisinde konuya virüstotal ekleyiniz

Ayol Admin Bey Size Zahmet Bi Sevap Point Ekleyin Kendinize VT Atarmısınız12 saat içerisinde konuya virüstotal ekleyiniz![]()
<3Ayol Admin Bey Size Zahmet Bi Sevap Point Ekleyin Kendinize VT Atarmısınız<3
Konu açarken belirli kurallar var o kurallar dahilinde konu açılır o kurallara göre birdaha konu açarsanız daha iyi olur ozaman

Verdiğim süre içerisinde eklersiniz her türlü diye düşünüyorum aksi takdirde malesef konu kapanır
Timam Balımm <3 Bide Skype Verirmisin Balım :dKonu açarken belirli kurallar var o kurallar dahilinde konu açılır o kurallara göre birdaha konu açarsanız daha iyi olur ozaman
Verdiğim süre içerisinde eklersiniz her türlü diye düşünüyorum aksi takdirde malesef konu kapanır
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)