- Konular
- 409
- Çözüm
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 1,621
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 7 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 250
- MmoLira
- 383
- DevLira
- -130
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selam aleyküm dostlar iyi forumlar
Beni bir çoğunuz bilir genelde web panel paylaşımlar yapan biriyim. Arkadaş ile server açmak için martysama alt yapı ile ws lik server files düzenlemeye karar vermiştik.Ancak işler yolunda gitmedi ve server açmamaya karar verdik sizinde işinize yarıyacağınızı düşünüyorum. Files gerçekten güzel paylaşmaya kıyamıyorum elbet sorunları olabilir ufak tefek ancak ben görmedim gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Dilerseniz ws lik olarak dilerseniz emek olarak o size kalmış. Damage henüz test etmeye vaktimiz olmadı bu yüzden damage kontrol ederseniz iyi olacaktır. Umarım işinize yarar teşekkür etmeniz yeterli olucaktır iyi forumlar dilerim.
Serverde olan gördüğüm sorunlar ;
1-) Öğretmenlerde karakter saç stilleri mevcut değil. Navicat kodları mevcut shop_item ekleyebilirsiniz.
2-) Damage test edilmedi sorunlu olabilir test edebilirsiniz.
3-) Kostüm ve saç stili npc mevcut quest mevcut ancak içi boş. Filezillada 9004 bulup shop kodu bulabilirsiniz.
4-) Başlangıç leveli 1 olarak başlıyor ayarlayabilirsiniz.
5-) Sorun değil ancak her itemlerde capsmt2 yazıyor https://forum.turkmmo.com/konu/3659696-mavi-ruh-butun-itemlere-server-ismini-yazma-python/ Bu konu bakarak kendinize göre düzenleyebilirsiniz.
6-) Buda sorun değil ancak yan panel capsmt2 v1.0 yazıyor https://forum.turkmmo.com/konu/3532177-bevis-yeni-arayuz-ac-kapat-secenekli/ Bu konu bakarak kendinize göre düzenleyebilirsiniz.
7-) Oyundan belirli bir süre çıkınca yeni aldığınız veya giydiğiniz sadece zırh ve silah kayboluyor. Çalıştığımız için pek vakit ayıramadık çözümünü açıkcası pek denemedik mutlaka çözümü vardı eğer çözebilen olursa mutlaka kullanılmaya değer bir files. İtem kaybolma yok sadece zırh ve silah sorunu var zor birşey olcağını sanmıyorum tabi filesi kullanıp kullanmamak size kalmış zorla kullan diyemem beğenen kullansın beğenmeyen kullansın.
Gördüğüm sorunlar bunlar aslında yapacaktım işten geldim ve yorgunum üşendim diyebilirim ek bir sorun göremedim olcağınıda sanmıyorum zaten.
Alt yapı olarak Martysama kullanılmıştır.
SERVER ÖZELLİKLERİ
1-) 1 level başlangıç 105 level bitiş. ( Navicat ayarlayabilirsiniz.) Server 104-105 göre dizayn edilmiştir.
2-) 5 Envanter sistemi.
3-) Hızlı ekipman sistemi.
4-) Yeni bonus tablo sistemi.
5-) Karakter effect sistemi.
6-) Bugsuz 4 taş ekleme sistemi.
7-) Lonca ajan sistemi.
8 -) Lonca kill counter sistemi.
9-) Lonca istatistik sistemi.
10-) Lonca lider ve general sistemi.
11-) Renkli arayüz sistemi
12-) Skybox sistemi.
13-) Karlı / normal zemin sistemi.
14-) Kar aç / kar kapa sistemi.
15-) Yan panel sistemi.
16-) Sorunsuz bugsuz grup kutsama sistemi.
17-) Düello galip kill effect sistemi.
18 -) Düello başlatma effect sistemi.
19-) Maviruh yeni kostümler sistemi.
20-) Havada süzülme sistemi.
21-) Buradan hemen başla sistemi.
22-) Yeni etc ve minimap görsel.
23-) Dönüşümler +9 olarak ve 0 yang olarak dönüşür.
24-) Hızlı oyun sonu sistemi.
25-) Hızlı hesap kaydetme sistemi.
OYUNDAN GÖRÜNTÜLER
YENİ BETA SİLAH VE ZIRH
HAVADA SÜZÜLME SİSTEMİ
LONCA LİDERİ SİSTEMİ
İTEM + GÖRE YILDIZ SAYI SİSTEMİ
LONCA KİLL COUNTER SİSTEMİ
LONCA AJAN SİSTEMİ
LONCA İSTATİSTİK SİSTEMİ
GRUP KUTSAMA SİSTEMİ
HESAP KAYIT SİSTEMİ
Oyun içi hesap ıd ve şifre :
Id: admin
Şifre: 12345
Navicat şifresi: 12345 olması gerek olmaz ise putty sıfırlayabilirsiniz.
PACKLAR
Bütün packlar bir arada full client ( TR İçinde olan) game , mysql ve src hepsi tek bir klasörde mevcut.
Beni bir çoğunuz bilir genelde web panel paylaşımlar yapan biriyim. Arkadaş ile server açmak için martysama alt yapı ile ws lik server files düzenlemeye karar vermiştik.Ancak işler yolunda gitmedi ve server açmamaya karar verdik sizinde işinize yarıyacağınızı düşünüyorum. Files gerçekten güzel paylaşmaya kıyamıyorum elbet sorunları olabilir ufak tefek ancak ben görmedim gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Dilerseniz ws lik olarak dilerseniz emek olarak o size kalmış. Damage henüz test etmeye vaktimiz olmadı bu yüzden damage kontrol ederseniz iyi olacaktır. Umarım işinize yarar teşekkür etmeniz yeterli olucaktır iyi forumlar dilerim.
Serverde olan gördüğüm sorunlar ;
1-) Öğretmenlerde karakter saç stilleri mevcut değil. Navicat kodları mevcut shop_item ekleyebilirsiniz.
2-) Damage test edilmedi sorunlu olabilir test edebilirsiniz.
3-) Kostüm ve saç stili npc mevcut quest mevcut ancak içi boş. Filezillada 9004 bulup shop kodu bulabilirsiniz.
4-) Başlangıç leveli 1 olarak başlıyor ayarlayabilirsiniz.
5-) Sorun değil ancak her itemlerde capsmt2 yazıyor https://forum.turkmmo.com/konu/3659696-mavi-ruh-butun-itemlere-server-ismini-yazma-python/ Bu konu bakarak kendinize göre düzenleyebilirsiniz.
6-) Buda sorun değil ancak yan panel capsmt2 v1.0 yazıyor https://forum.turkmmo.com/konu/3532177-bevis-yeni-arayuz-ac-kapat-secenekli/ Bu konu bakarak kendinize göre düzenleyebilirsiniz.
7-) Oyundan belirli bir süre çıkınca yeni aldığınız veya giydiğiniz sadece zırh ve silah kayboluyor. Çalıştığımız için pek vakit ayıramadık çözümünü açıkcası pek denemedik mutlaka çözümü vardı eğer çözebilen olursa mutlaka kullanılmaya değer bir files. İtem kaybolma yok sadece zırh ve silah sorunu var zor birşey olcağını sanmıyorum tabi filesi kullanıp kullanmamak size kalmış zorla kullan diyemem beğenen kullansın beğenmeyen kullansın.
Gördüğüm sorunlar bunlar aslında yapacaktım işten geldim ve yorgunum üşendim diyebilirim ek bir sorun göremedim olcağınıda sanmıyorum zaten.
Alt yapı olarak Martysama kullanılmıştır.
SERVER ÖZELLİKLERİ
1-) 1 level başlangıç 105 level bitiş. ( Navicat ayarlayabilirsiniz.) Server 104-105 göre dizayn edilmiştir.
2-) 5 Envanter sistemi.
3-) Hızlı ekipman sistemi.
4-) Yeni bonus tablo sistemi.
5-) Karakter effect sistemi.
6-) Bugsuz 4 taş ekleme sistemi.
7-) Lonca ajan sistemi.
8 -) Lonca kill counter sistemi.
9-) Lonca istatistik sistemi.
10-) Lonca lider ve general sistemi.
11-) Renkli arayüz sistemi
12-) Skybox sistemi.
13-) Karlı / normal zemin sistemi.
14-) Kar aç / kar kapa sistemi.
15-) Yan panel sistemi.
16-) Sorunsuz bugsuz grup kutsama sistemi.
17-) Düello galip kill effect sistemi.
18 -) Düello başlatma effect sistemi.
19-) Maviruh yeni kostümler sistemi.
20-) Havada süzülme sistemi.
21-) Buradan hemen başla sistemi.
22-) Yeni etc ve minimap görsel.
23-) Dönüşümler +9 olarak ve 0 yang olarak dönüşür.
24-) Hızlı oyun sonu sistemi.
25-) Hızlı hesap kaydetme sistemi.
OYUNDAN GÖRÜNTÜLER
YENİ BETA SİLAH VE ZIRH
HAVADA SÜZÜLME SİSTEMİ
LONCA LİDERİ SİSTEMİ
İTEM + GÖRE YILDIZ SAYI SİSTEMİ
LONCA KİLL COUNTER SİSTEMİ
LONCA AJAN SİSTEMİ
LONCA İSTATİSTİK SİSTEMİ
GRUP KUTSAMA SİSTEMİ
HESAP KAYIT SİSTEMİ
Oyun içi hesap ıd ve şifre :
Id: admin
Şifre: 12345
Navicat şifresi: 12345 olması gerek olmaz ise putty sıfırlayabilirsiniz.
PACKLAR
Bütün packlar bir arada full client ( TR İçinde olan) game , mysql ve src hepsi tek bir klasörde mevcut.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Verdiğin emekler için yazık olmuş sağlık olsun Files için teşekkürler gardaşım
- Konular
- 32
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 10d
- Reaksiyon Skoru
- 256
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 12 Yıl 15 Gün
- Başarım Puanı
- 186
- MmoLira
- 7,413
- DevLira
- 15
Teşekkürler.
- Konular
- 115
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 20d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 424
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 221
- MmoLira
- 2,635
- DevLira
- 24
Paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 409
- Çözüm
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 1,621
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 7 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 250
- MmoLira
- 383
- DevLira
- -130
Teşekkürler.
Paylaşım için teşekkürler.
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)