- Konular
- 2,171
- Çözüm
- 45
- Reaksiyon Skoru
- 1,041
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 340
- MmoLira
- 1,054
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Forum kariyerinin en zirvesindesin. Seni yıllardan beri tanıyorum internet üzerinden. Bu konumada gelene kadar gerçekten tırnaklarınla kazıdın her katagoriyi. Çok çalıştın, çok yoruldun, çok emek verdin.
Sonunda belki fahri üye olacaksın veya foruma çok daha fazla katkı sağlayarak şirkete ortakda olabilirsin. Vizyonun çok sağlam ama benim merak ettiğim sonrası... Ne yapmayı düşünüyorsun bir forum admini olarak artık sen bizlere vizyonsun bu yolun sonunda ne düşünüyorsun. Yeni projelerin var mı foruma bağlı veya forum dışı. Kariyer zamanlamana göre erken Fahri olursan üzülürmüsün ?
Forumda en nefret ettiğin ve en sevdiğin davranışlarıda yazabilirsin
Sonunda belki fahri üye olacaksın veya foruma çok daha fazla katkı sağlayarak şirkete ortakda olabilirsin. Vizyonun çok sağlam ama benim merak ettiğim sonrası... Ne yapmayı düşünüyorsun bir forum admini olarak artık sen bizlere vizyonsun bu yolun sonunda ne düşünüyorsun. Yeni projelerin var mı foruma bağlı veya forum dışı. Kariyer zamanlamana göre erken Fahri olursan üzülürmüsün ?
Forumda en nefret ettiğin ve en sevdiğin davranışlarıda yazabilirsin

- Konular
- 0
- Online süresi
- 2h 4m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 5 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 43
- DevLira
- 0
Selam
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 26
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 79
- MmoLira
- 79
- DevLira
- 0
DN Angel'e
kimdir.
kimdir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)