HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kule 5.katta (mühür katı) slotları kestiğinizde 1 saniye sonra tekrar çıkıyorlar ve daha fazla çıkıyorlar. Yine 5.katta 1-2 adım ileri gittikten sonra yine 5.katın başlama noktasına atıyor. Bu sorunu nasıl giderebiliriz ?
forumda şeytan kulesi questi var questini değiştirmeyi deneKule 5.katta (mühür katı) slotları kestiğinizde 1 saniye sonra tekrar çıkıyorlar ve daha fazla çıkıyorlar. Yine 5.katta 1-2 adım ileri gittikten sonra yine 5.katın başlama noktasına atıyor. Bu sorunu nasıl giderebiliriz ?
Kule 5.katta (mühür katı) slotları kestiğinizde 1 saniye sonra tekrar çıkıyorlar ve daha fazla çıkıyorlar. Yine 5.katta 1-2 adım ileri gittikten sonra yine 5.katın başlama noktasına atıyor. Bu sorunu nasıl giderebiliriz ?
Filesi Şuanda Güncel olarak kullanıyorsunuz değil mi ? Çünkü Eski Sürümde o hata vardı giderildi.
hocam item parlamarını zemini evleri butonları felan official görünüme nasıl çevirebilirim ???
Asabe ???
pack klasöründeki dosyaları değiştirmeniz gerekiyor. Çok Fazla Eklenti Var.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)