- Konular
- 336
- Çözüm
- 207
- Online süresi
- 7mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 648
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 279
- MmoLira
- 13,055
- DevLira
- 24
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
görülen sorunları yazarsanız çözüm için ugrasırız arkadaşlar.
- Konular
- 34
- Online süresi
- 4d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 136
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 707
- DevLira
- 3
@Asabe Merhabalar. Öncelikle sana çok teşekkür ederiz filesi indirdim ve kurdum. Gerçekten emeğin için teşekkür ederim. 2009 da bu sektöre yani turkmmo dan başlayarak adimimi attim. 2014 e kadar araliksiz zamanim oldu ve devoplerlige ozenerek videolar izleyerek birşeyler yapmaya calistik. Senin gibi karsiliksiz emegini paylasip bize sundugun icin gercekten cok tesekkur ederim.yas 27 ye geldi ve bayagi uzak kaldik. Bu konu beni cok umutlandirdi ve zamanim oldukça gelistirmeyi ve pratik yapmayi dusunuyorum. Sadece paylasimla yetinmeyip indirenlerle birlikte konuyu gelistiriyorsun. Helal olsun. Senin bize surekli destek olacagina eminim. Bu fileste tek eksik K envanteri oldugunu dusunuyorum bu durumla ilgili olarak bir calisman varmı? Ve filesin tasiyabilecegi online durumu nedir?
Öncelikle güzel yorumun için çok teşekkür ederim benim amacım emeği satmayıp diğer gelitiriciler ile birlikte daha iyi bir hale getirmek önceliğim budur K envanterini düşünüyorum ancak tam sorunsuz daha bulamadım sorunsuz denilen k envanterinde fix vermişler ama uğraşamadım zamanım olmadığı için ama ilgilenicem filesin taşıyabiliceği online kapasitesi serverin durumuna bağlı ancak çok büyük sorunları yoktur yani core verdiricek bir durum yoktur şahsen 1 hafta açık bıraktım hiçbir şekilde ch düşmesi v.b durumla karşılaşmadım ve her ihtimale karşı runner kuruludur sorunsuz çalışmaktadır bilginize her zaman buradayız

- Konular
- 34
- Online süresi
- 4d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 136
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 707
- DevLira
- 3
Serveri kurdum server içeriği vs çok güzel ama bu itemlerin üzerinde bulunan " DeadlyFire2 " yazısını nasıl silicez yorumlarda gördün root/ uitooltip.py dosyası demişler ancak dosya içerisinde ki " DeadlyFire2 " yazısını değiştirince oyuna giriş yapılıyor diyip exe yi kapatıyor ? Bunu nasıl düzeltebilirim![]()
Merhaba konu ile ikgili bir arkadaşa bizzat yrdımcı oldum arkadaşın sorunu notepad++ programından kaynaklı açıp kaydettiği zaman kodlamaları ansi olarak kodlamıyor ancak uitoooltip’i aynı dosyayı kendim editlediğim zaman bir sorun olmuyor yani benim vermiş olduğum meteryal dosyanın içinden notaped ++ programını kurarsanız bir sorun olmuyacağını düşünüyorum birde hangi dosyayı düzenliceksiniz sadece ona odaklanın hepsini açıp aratıp değiştirirseniz hata almanız mümkün çünkü “DF2” “Deadlyfire2” adı altında sistemler eklemiştim bilginize
- Konular
- 330
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 3d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 82
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 1,197
- DevLira
- 3
görülen sorunları yazarsanız çözüm için ugrasırız arkadaşlar.
- Envanterde bulunan düzenle butonu tıklayınca sadece boşlukları dolduruyor üst üste ekleme yapmıyor
- Görevler butonunun(N) yarısı bonus bölümü olarak açıyor bonus butonu yok
- Sol üst oyuncu bilgi paneli açma/kapama yok
Şuan için gözüme çarpanlar bunlar oldu sorun denir mi bunlara bilemem

- Konular
- 330
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 3d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 82
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 1,197
- DevLira
- 3
Sizin vermiş olduğunuz Notepad++ programını kurdum ve sadece " uitoooltip " açtım içersinde 4 adet " DeadlyFire2 " yazısı vardı hepsini değiştirip aynı şeyi yazdım ancak yine olmadı 

Merhaba konu ile ikgili bir arkadaşa bizzat yrdımcı oldum arkadaşın sorunu notepad++ programından kaynaklı açıp kaydettiği zaman kodlamaları ansi olarak kodlamıyor ancak uitoooltip’i aynı dosyayı kendim editlediğim zaman bir sorun olmuyor yani benim vermiş olduğum meteryal dosyanın içinden notaped ++ programını kurarsanız bir sorun olmuyacağını düşünüyorum birde hangi dosyayı düzenliceksiniz sadece ona odaklanın hepsini açıp aratıp değiştirirseniz hata almanız mümkün çünkü “DF2” “Deadlyfire2” adı altında sistemler eklemiştim bilginize
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)