Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

DeadlyFire2 1-105 Premium SF

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Asabe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 495
  • Görüntüleme Görüntüleme 62K

Filesi Nasıl Buldunuz ?

• Süper

• İşe Yarar

• Alın Bunu Bundan Birşey Olmaz sa:dsad:

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

en basit hali şu game mysql ve root locale uisciprit fixli halde paylasmak hem fixli paylasıyorum diyosun hem de fixi yapın diye yazı yazıyosun ama halbu ki fixi yapmıssın boşa yazıyosun yani

Şimdi ben onu yazmasam o adam effect ve monster 2 yi editlemeyi nerden bilicek ? Yapmadığım eklemediğim yerleri ekleyin diye yazılı bir şekilde anlatıyorum arkadaşım ücretsiz files bölümündesin ? Sonradan eklentiler olamaz mı ? Dua et yapıyoruz yapmayana ne demeli ?

istersen birde sana kurulum yapalım mı ?

adam emek veriyo sorunların fixi yzıyor bi zahmet onuda sen yap

istese onu da yapmaz bulun kendiniz fix ypaın der filesi ister kullan ister kullanma.

en basit hali şu game mysql ve root locale uisciprit fixli halde paylasmak hem fixli paylasıyorum diyosun hem de fixi yapın diye yazı yazıyosun ama halbu ki fixi yapmıssın boşa yazıyosun yani

istersen birde sana kurulum yapalım mı ?

adam emek veriyo sorunların fixi yzıyor bi zahmet onuda sen yap

istese onu da yapmaz bulun kendiniz fix ypaın der filesi ister kullan ister kullanma.
dostum benim yazıma yorum yap diyen olmadı

:D adamın yazıya mı yorum yapim burda haklı olan o sen degilsin eher yazılan bişeyide yapamıyorsan yol yakınken bulasma bu işe.

kimse sana sorunsuz bi files vermez cıkan sorunuda yapamıyosan o zman ücreti files alcaksın yok almam dıyosanda
adam sana sorunu yazıyor uygularsan çözersin.

dostum benim yazıma yorum yap diyen olmadı

@Asabe fixleri halletim de ben evrim nasıl basıyoruz silaha navicatta biraz bakındım da bulamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri