kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

DeadlyFire2 1-105 Premium SF

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Asabe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 495
  • Görüntüleme Görüntüleme 62K

Filesi Nasıl Buldunuz ?

• Süper

• İşe Yarar

• Alın Bunu Bundan Birşey Olmaz sa:dsad:

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

merhaba ben fixleri bulamadım suan indirsem o beraber çözelim dediğiniz yerdeki fixler yapılı mı acaba şuanda

Fixler yapılı bir şekilde upload edildi.

Hocam filesin içi açık dolu packleri baştan
Tırtsa kullanmayın bunu belirtmenize gerek yok. Ayrıca isteseniz isimlendirmeleri değiştirebilirdiniz.

Yanı şu forumda da armut piş ağzıma düş yapılıyor ya en sinir olduğum nokta

Files açık dolu tekrar packlemeye nedrn uğraşayım df2 yazmıssınız her yere tabiki yapımcı ismini belli edecek ama değiştirme yapmam icin tüm packlerı parçalayıp komutları düzeltmek gerekli birini değiştirince hepsi gider ch1 calısmıyor kod hatasını araştırdım bulamadım nerede yanlıs yapmıssınız anlamadım chler kırmızı yanmasına rahmem giriyor giriş açıkmı kapalımı belli değil chler arası gecişte item kopyalama bugu var

Gördüğüm en güzel files için teşekkürler kardeşim benim emeğine sağlık :)

Son düzenleme:
Gördüğüm en güzel files için teşekkürler kardeşim benim emeğine sağlık :)

Kanıt olarak eklendi teşekkürler başarılar :)

Son düzenleme:
Hocam filesin içi açık dolu packleri baştan

Files açık dolu tekrar packlemeye nedrn uğraşayım df2 yazmıssınız her yere tabiki yapımcı ismini belli edecek ama değiştirme yapmam icin tüm packlerı parçalayıp komutları düzeltmek gerekli birini değiştirince hepsi gider ch1 calısmıyor kod hatasını araştırdım bulamadım nerede yanlıs yapmıssınız anlamadım chler kırmızı yanmasına rahmem giriyor giriş açıkmı kapalımı belli değil chler arası gecişte item kopyalama bugu var

Eh be güzel kardeşim kullanma o zaman acaba neyi amaçlamıyorsun?

oyunu aktif etmeme rağmen giriş yapamıyorum pack dosyaları tamamen yapımcı ismiyle dolu exe dosyası dahil nasıl alıp kullanalım bunu 1 2 yere yaz anlarım packleri bile kendi ismin yapmıssın hocam files tırt bu arada

[Tırtsa kullanmayın bunu belirtmenize gerek yok. Ayrıca isteseniz isimlendirmeleri değiştirebilirdiniz.

Yanı şu forumda da armut piş ağzıma düş yapılıyor ya en sinir olduğum nokta]

(DAHA ÖNCEDE CEVAP VERILDI ARKADAS ANLAMA ZORLUGU CEKIYOR HIC BIRSEYDEN ANLADIGI YOK FILESI ACIK BULMAKLA SUCLUYOR AMA BI GAME DB BUILD YAPMASINI BILMIYOR BÖYLE CAHILLERIN LAFINA BAKMAYIN FILESIMIN ARKASINDAYIM!)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri