- Konular
- 34
- Online süresi
- 4d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 136
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 707
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Görev yerinden herhangi bi görevi açınca örneğin event yönetim questi ekranda gördüğünüz gibi yazı kalıyor bunun çözümü var mı bide bu karakter paneli hp sp gösteren ayarlarda gizle butonu yok bunu nasıl kaldıracağım
Merhaba questlerde herhangi bir problem yok yaptığınız bir değişiklik var ise kontrol ediniz. Offical Kararter ekranında quest sıkıntısı olabilir.
Yan Paneli Kaldırmak için Bu Konudan Faydalanabilirsiniz.
Demageler Eşittir.damage sorununu çözenler yardım edebilir mi? çok az vuruluyor
Filezilla üzerinden hangi quest'i kaldırıcaksınız object/ klasörüne gelip filezilla üzerinden tarama yapınız.questi objectten ve questten sildikten sonra sh make.sh çekince sistem bozuluyor. Daha farklı bir yolu var mı quest kaldırmak için ?
Örn : "1Levelquest" Gibi
Root > Serverinfo.py editlemeniz gerekmektedir.hocam kolay gelsin kurulumu yaptım fakat fullclient in içindeki serverimi ip sini yazacağım dosyayı bulamadım acil yardım
Sandık aynası bazı sandıklarda sorunlı çalışıyor diğer yadan azrail vb bosslardan düşen özel sandıklardada çalışmıyor.
Bunların dışında azrailden vb bosslardan düşen sandıklar açılmıyor. Açılanlardada hiçbirşey bulunamadı diyor. Konuyla ilgili yardımınızı rica ederim.
Bazı Sandıkları Filezilla üzerinden içeriğini ayarlamanız gerekmektir. Mesela Çırak sandığının içi boş. eğer ona item eklerseniz gözükücektir.
special_item_drop düzenleme yapınız.
Son düzenleme:
- Konular
- 28
- Online süresi
- 5h 16m
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 91
- MmoLira
- 50
- DevLira
- 0
Teşekkürler.
Freebsd sürümü kaç ?
Freebsd sürümü kaç ?
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 30
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 9 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 61
- MmoLira
- 27
- DevLira
- 0
9.2 de lib dosyalari eksik hatasi veriyor tabi hepsini atip çalıştırabilirsiniz ama 10.3 de hatasız çalışmaktaTeşekkürler.
Freebsd sürümü kaç ?
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 30
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 9 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 61
- MmoLira
- 27
- DevLira
- 0
rootu açın notepadda dosyalardan logo.tga aratın logoyu çektigi satırı kaldırın gitmiş olucakHocam Oyuna girdiş ekranındaki logo var onu nasıl kaldırcam
- Konular
- 28
- Online süresi
- 5h 16m
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 91
- MmoLira
- 50
- DevLira
- 0
9.2 de lib dosyalari eksik hatasi veriyor tabi hepsini atip çalıştırabilirsiniz ama 10.3 de hatasız çalışmakta
KRAL SAĞOL DA 10.3 HAZIR Bİ ŞEKLDE KURULU YAPILMIŞ NERDEN BULABİLİRİM UĞRAŞMAK İSTEMİYORUM
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)