Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

DeadlyFire2 1-105 Premium SF

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Asabe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 495
  • Görüntüleme Görüntüleme 62K

Filesi Nasıl Buldunuz ?

• Süper

• İşe Yarar

• Alın Bunu Bundan Birşey Olmaz sa:dsad:

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Görev yerinden herhangi bi görevi açınca örneğin event yönetim questi ekranda gördüğünüz gibi yazı kalıyor bunun çözümü var mı bide bu karakter paneli hp sp gösteren ayarlarda gizle butonu yok bunu nasıl kaldıracağım

Merhaba questlerde herhangi bir problem yok yaptığınız bir değişiklik var ise kontrol ediniz. Offical Kararter ekranında quest sıkıntısı olabilir.
Yan Paneli Kaldırmak için Bu Konudan Faydalanabilirsiniz.

damage sorununu çözenler yardım edebilir mi? çok az vuruluyor
Demageler Eşittir.

questi objectten ve questten sildikten sonra sh make.sh çekince sistem bozuluyor. Daha farklı bir yolu var mı quest kaldırmak için ?
Filezilla üzerinden hangi quest'i kaldırıcaksınız object/ klasörüne gelip filezilla üzerinden tarama yapınız.
Örn : "1Levelquest" Gibi

hocam kolay gelsin kurulumu yaptım fakat fullclient in içindeki serverimi ip sini yazacağım dosyayı bulamadım acil yardım
Root > Serverinfo.py editlemeniz gerekmektedir.

Sandık aynası bazı sandıklarda sorunlı çalışıyor diğer yadan azrail vb bosslardan düşen özel sandıklardada çalışmıyor.
Bunların dışında azrailden vb bosslardan düşen sandıklar açılmıyor. Açılanlardada hiçbirşey bulunamadı diyor. Konuyla ilgili yardımınızı rica ederim.

Bazı Sandıkları Filezilla üzerinden içeriğini ayarlamanız gerekmektir. Mesela Çırak sandığının içi boş. eğer ona item eklerseniz gözükücektir.
special_item_drop düzenleme yapınız.

Son düzenleme:
Teşekkürler.
Freebsd sürümü kaç ?

9.2 de lib dosyalari eksik hatasi veriyor tabi hepsini atip çalıştırabilirsiniz ama 10.3 de hatasız çalışmakta

KRAL SAĞOL DA 10.3 HAZIR Bİ ŞEKLDE KURULU YAPILMIŞ NERDEN BULABİLİRİM UĞRAŞMAK İSTEMİYORUM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri