Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ve Beklenen Rubinum Server 2 - ”Legacy of Meley” | International [ Server Başlangıç Cuma Günü 21.12.2018 ]

Rubinum
Rubinum metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. Rubinum kayıt ol ve Rubinum indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı 1120, Zorluğu zor, Server Tipi diger olarak belirlenmiştir. Rubinum metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. Rubinum açılış tarihi 2018-12-21, bir an önce Rubinum pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

visionic1

Level 4
TM Üye
Konular
21
Online süresi
1027s
Reaksiyon Skoru
94
Altın Konu
0
Başarım Puanı
93
TM Yaşı
15 Yıl 8 Ay 25 Gün
MmoLira
41
DevLira
0
Server Adı
Rubinum
Server Web Sitesi
https://s1.rubinum.biz/
Açılış Tarihi
21 Ara 2018
Zorluk
Zor
Level Aralığı
1-120
Server Tipi
Diğer
Genel Sistemler
  1. Çevrimdışı Pazar
  2. Gaya
  3. Ticaret Camı
  4. Official Pet
  5. Savaş Bölgesi
Diğer Özellikler
  1. Simya
  2. Kuşak
  3. Betalı
  4. Efsun Botu
  5. Razador
  6. Nemere
  7. Meley
Eventlar
  1. Futbol Topu
  2. Ox
  3. Balık Etkinliği
  4. Ay Işığı
  5. Üç Yol Savaşı
  6. Kale Savaşı
  7. At Yarışı
  8. Sayı Tahmin

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Wiki
Homepage ( Yakında )
Board
Discord
Facebook Page

Sevgili Oyuncular,

İkinci Rubinum sunucusunun resmi sunumuna hoş geldiniz. Sunumumuzdan keyif aldığınızdan emin olun ve ayrıca @ Eurus'tan iki ifadeyi de okumayı unutmayın; konu altında !

convert.php
Empbkz.png
convert.php
convert.php
convert.php
convert.php
convert.php
r5Rjra.png
4j8D47.png
convert.php
convert.php
convert.php
XMJyaD.png
gryn3N.png
convert.php
convert.php
convert.php
convert.php
convert.php
convert.php
convert.php
convert.php
convert.php
pb9j7J.png
k9JA2y.png
265yML.png
7aPoEP.png
ADgAQr.png
DY9lXl.png
7aPoma.png
y6RPd7.png
8aQlmk.png
oX9An7.png
ZXJL2z.png
v6RgYD.png
convert.php
convert.php
convert.php
al0oBd.png
9aEVpO.png
JZ6p7E.png
r5Rgmz.png
v6RgQO.png
9aEVR9.png
al0ojR.png
bVYllY.png
NnW55N.png
DY9ll1.png
P1B5qv.png
MVW6Ea.png
dv0n5L.png
convert.php
convert.php

Sevgili Metin2 Topluluğu,

Bugün sizin için iki açıklamamız var. Bu yazıdaki amaç,son zamanlarda bana yardım eden insanlara - ve daha da önemlisi - bize yardım ettikleri için teşekkür etmektir. Her şeyden önce, @HuNterukh hakkında konuşmalıyım. Seninle her gün sabahtan akşama kadar çalışmak bir zevktir, her zaman senden beklentilerimizi aştığından emin oluyoruz ve şimdiye kadarki en komik kişi sensin! Olduğun gibi kal!

Wiki'miz - şimdiye kadarki Metin2-dünyasında gördüğüm en iyisi ve bunun için teşekkür etmem gereken bir kişi var. Dopa olmasaydı, Wiki bizim asla bu kadar gelişmiş, iyi yapılandırılmış ve tamamlanmış olamazdı. Size de çok teşekkür ederim!

Daha iyi bir sunum görmedim. Aylarca iş, düzinelerce değişiklik - tekrar tekrar. Kolay bir görev olmadığını biliyorum, ama AkuraArts bu işi çok iyi yapıyor ve her şey olmasını beklediğimizden daha iyi çıktı. Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz!

Harita-Tasarımcımıza da teşekkür etmek isterim. Sizinle çalışmak bir zevk ve sizden daha fazla Reworks ve yeni haritalar alacağımızı umuyoruz! Teşekkürler @trace!

Metin2-dünyasında yeni fikirleri kopyalamak elden ele gidebilir ve kopyaları bir araya getirebilirsin. Genel olarak, kopyalananlar bizdik ama bu noktada en büyük rakiplerimizden birine teşekkür etmek istiyorum! Aeldra, sunucumuza bir göz atmamız ve eklememiz gereken iyi özellikler geliştirdi. Bes ve ekibinin geri kalanı için geleceğin en iyi şansını diliyoruz!

Açıkçası, Rubinum Ekibimizi es geçemem. Hepiniz harika işler yapıyorsunuz ve hepinizin böyle devam etmesini umuyoruz!

Son olarak, hepinize teşekkür etmeliyiz! Siz olmadan bu kadar uzağa bile gelemeyiz - 3 yıldan fazla Rubinum! Zor zamanlar vardı, bunun hakkında hiç şüphe yok! Ama sadakatiniz her zaman mevcuttu ve bize inandınız. Bu bizim için çok önemli ve sadık bir topluluktan daha iyi bir geri dönüş yok. Uzun yolculuğun bir parçası olan her birinize Rubinum'u şu anki haline getirdiğiniz için teşekkür ederiz !

Son olarak sizden bir sonraki konuşmayı da okumanızı rica ediyorum.

Herşey için teşekkürler,

Eurus ve Patience

İyi günler sevgili Rubinum Topluluğu,

Bu daha uzun bir açıklama olacak çünkü ikinci bir Rubinum Sunucusunun açılmanedenlerini açıklamak istiyorum. Lütfen önce bu açıklamaya bir göz atın ve bunun hakkında bir şeyler yazmadan önce iyice okuyun. Eski oyuncularımızın çoğu için ikinci bir sunucu, kendilerine olabilecek en kötü şey gibi görünebilir, bu da bana mantıklı geliyor. Ama lütfen açıklamama izin verin, belki de bunun doğru adım olduğunu anlayacaksınız ve bu size karşı yapılan bir şey değil!

Temel olarak iki sunucu arasında büyük farklılıklar olacağını söyleyebilirim. Zorluk seviyesi - her iki sunucuyu karşılaştırmak isterseniz - yeni sunucumuzdaki zorluk derecesi daha düşüktür. İlk Sunucuya göre belirli kilometre taşlarına ulaşmak daha kolay olacaktır, ancak içerik açısından bu muazzam çeşitliliğe sahip olan ikinci sunucu nedeniyle, keşfedilmesi için yeterli şeyler olacaktır! Rubinum sadece çok fazla olasılık ve seçenek sunar. Her kullanıcının daha önce bunun hakkında düşündüğüne bahse girerim: yeni bir Sunucu başlar ve er ya da geç yenmek zorunda kalacağınız 17 Zindana sahip olursunuz, yeni standart bir "Sunucu" ya da karakterinizi geliştirmenin çeşitli yollarını karşılaştıran yeni bir Sunucu. . İki Sunucu arasındaki en büyük fark şudur: İkinci Rubinum Sunucusunda bir Lycan olmayacak! Karakterinizi dönüşüm küresi ile dönüştürme seçeneği de olmayacaktır.

Geçtiğimiz birkaç ayda bu projeye çok zaman harcadık ve sevgi kattık. İkinci bir Sunucu kurma fikri, forum yöneticisi olduğum sırada geldi. 2.0 Güncellemesinden sadece birkaç hafta sonra çok daha ciddi bir hal aldı. O zamanlar bugünkü kadar çok oyuncumuz yoktu.
Fakat bu karar kesinlikle bir meydan okuma eylemi ya da biz bir tantrum atmak değildi.
Şuanki durumu tartıştık ve analiz ettik ve kararımız şu oldu: Evet, ikinci bir Sunucu başlatmak istiyoruz ama bu koşullar altında değil! İşte bu yüzden ilk Sunucumuzda tüm kaynaklarımızla çalışmaya başladık ve geliştirdik ve stabilize ettik. İlk Sunucumuz üzerinde çalışırken, Sunucu 2 için bazı fikirleri bir araya getirdik ve ara sıra çalıştık. Bu yüzden bu ifadeyi yayınlamak yaklaşık 6 ay sürdü. Sizler, ikinci sunucu üzerinde çalışıyor olsak bile, ilk Sunucumuzu önemsediğimizin farkındasınızdır. Karşılaştığımız zor zamanlar boyunca savaştık ve Sunucumuzda çalışırken daha fazla oyuncu kazanabildik. Sunucu 2ye başlamayı düşünen oyunculardan dolayı Sunucu 1'den ayrılan belli bir miktar oyuncu olacak, ancak ilk Sunucumuzu hiç bir zaman ihmal etmeyeceğimizi veya hatta unutmayacağımıza söz vereceğim! Tüm yamalar, optimizasyonlar ve Güncellemeler ilk olarak Sunucu 1'de piyasaya sürülecektir. Aynı kavramı, Sunucu 1 için tipik bir kavram olan tipik bir Rubinum-dokunuşu ile de koruyacağız! Sunucu 2 de tüm güncellemeleri alacak, ancak Sunucu 1'in sahip olduktan sonraki haftalar ve güncellemeleri yayınlanacak Sunucuya göre ayarlayacağız.

Ancak, Sunucu 1'in iyi olmasına rağmen neden tam olarak ikinci bir Sunucu başlatıyoruz?

Bazı insanların farkına bile varmayacağı birden fazla sebep var.Metin2-Topluluğu çok fazla oyuncu sunuyor. Ve sahneye yeni katılan insanlardan çok daha fazla bu oyunu bırakan insan var. Bu sınırlı Topluluğun büyük bir kısmı Rubinum'u bir kez oynadı - iki kez değil, yada 10 kez. Ya yasaklandılar, dolandırıldılar ya da sadece Sunucuyu bıraktılar. Her şeyi geliştirmeyi deneyeceğiz ne kadar çok çalışmamız gerekirse gereksin kısa sürede daha fazla oyuncu kazanamadığımız noktaya, çünkü Metin2 dünyası genel olarak büyümeyecektir. Şu anda yeni maceralar ve zorluklar için bekleyen çok sayıda oyuncu var ve bu oyuncuların ikinci Sunucumuza katılmasını istiyoruz çünkü hiç kimse sahip olduğumuz güvenliği ve yıllar içinde edindiğimiz deneyimi sunamaz!

Şu anda, Sunucu 1'de neredeyse hiçbir şey yapamayan bir sürü oyuncuya sahibiz. Karakterlerini daha da geliştirmenin bir yolu yok - bitiş çizgisine ulaştılar ve ulaşmak istedikleri her şeyi elde ettiler. ! Artık oyuna olan ilgilerini kaybediyorlar çünkü bir çok oyuncu eğlenmek için gittikleri yer olan oyun alışkanlığa dönüşüyor ve daha sonra bu alışkanlık can sıkıntısına dönüşüyor. Yeni Güncellemeler ve yeni İçerikler planlanıyor ancak yeni içerikleri daha fazşa yayınlamaya devam edemeyiz. Sunucu 1 şu anda 3 1/2 yıldan fazla bir süredir çevrimiçidır ve oyuncuların topluluk tarafından onaylanmasının çoğundan daha aktif olmasını sağlamak için çok fazla yeni içeriğe ihtiyaç duymaktadır.

Metin2, orijinal geliştiricileri tarafından tekrar tekrar yeniden tasarlanmış olacak gibi görünüyor. Bir şekilde ilginç olan her Sunucu başlangıçta yüzlerce oyuncuya sahipti, ancak çoğu zaman bu Sunucular bu kadar büyük bir oyuncu için beklentileri karşılayamıyorlar. Ama bizim ikinci sunucumuz sadece heyecanlı, çoşkulu ve deneyimli bir takım vaat etmiyor, aynı zamanda Güvenlik ve İlerleme sözü veriyor!

İlerleme hakkında konuşursak Size aşağıdakileri anlatabilirim: Sunucu 1, yakında Battle-Ground'u diğer oyuncularla karşılaştırabileceğiniz ödüller ve Sıralamalar (örn. PvM-Sıralama vb.) içeren büyük bir PvP-Güncellemesi alacak !

Hala tekrar oynamak için heyecanlanmanız gereken Sunucu 1 için çok iyi planlanmış son derece iyi Olaylar var! Sunucu 2 açıldığında bitmemiş küçük oyun uzantıları üzerinde çalışmak için daha fazla zamanımız olacak.
Ayrıca, ben eminim ki Sunucu 2 açıldıktan sonra Sunucu 1 e başlayan bir çok oyuncu olacaktır.Resmi Sunucular üzerinde bu çalışıyorsa, kesinlikle burada da işe yarayacaktır! #betterThanOfficial

Sen - benim topluluğum! Sizler kalbime yakın büyüdünüz ve yaptığım her şeyle sunucuyu sizin için geliştirmeye çalışıyorum.Rubinum sizin sunucunuz, zamanınızı burada geçiriyorsunuz ve sizi burada tutmak için her şeyi deneyeceğim. İkinci bir Sunucu, Metin2 dünyasında her zaman eleştirel olarak ele alınacak fakat bizler, her zaman en başarılı Private Server olan Rubinum'uz! Biz sadece bir çok oyuncuya sahip bir Sunucu değiliz biz bir Topluluğuz! Her zaman imkansızı mümkün kıldık ve bu sefer de başarısız olmayacağız!

Bir başka 3 Yıllık Rubinum Serverı 1 için ve iyi bir Sunucu 2 için sabırsızlıkla bekleyelim!

Eurus, Patience ve Rubinum Takımı!

Son düzenleme:
++++++++++

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri