R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Lol - Yasuo Hakkında Önemli Bilgiler.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheManji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 543
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Ben electronic2014, öncelikle yasuo oynarken girmenız gereken kabiliyet kumandanın kan hırsıdır çünkü rakiple bire bir girdiğinizde size can yenilenmesi verir ve bu çok işinize yarar.İtem olarak her zaman karşıya göre oynayın mid veya solo oynuyosanız karşınızda ap varsa kesınlıkle malmortius kasmanızı öneririm ondan sonra hayalet dansçı üçlü kuvvet günateşi veya statik ebedi kanasusamış gidebilirsiniz o anki oyun ve sizin kararınıza bağlı bir durum.2 vuruştan sonra hortum yaptığınızda ilk önce rakibin ne yaptığına bakın eğer dodgelamaya çalışıyosa E+Q+U yapın sabitse dodgelamıyosa normal Q ile hortumu atıp U ile adamı rahatça kesebilirsiniz.İLK Q+E+W(karşıya göre değişebilir ama genellikle).İlk Q fullenir.Yasuoda kitelamakda çok önemlidir arkaya dogru kaçarken hortum yapıp rakibi almak çok önemlidir.Son olarakta Yasuonun combolarını düzgün yaparken her zaman etrafınızdakilerede bi göz atın mesela rengara ultı atarken arkadan lux size doğru Q veya E atarken ona dogru w atıp savuşturup o arada rengarı kesin bu taktik önemlidir her zaman etrafıda kollamak gerekir.Yasuoyla bilmeniz gerekenler bunlar arkadaşlar Daha fazla tavsiye isterseniz beni ekleyip öğrenebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri