Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Game Of Venom - Yönetici Kadrosu | Reklamcı | Sosyal Medya Yöneticisi |Forum Moderatörleri | Ekip Arkadaşları Aranıyor

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Benimki 2015 Olduğu İçin Hiç Sorun Yok ;)

Benimki 2015 Olduğu İçin Hiç Sorun Yok ;)
2018'de Katılan Kim Sadece Hesap Değişikliği ;)

Cocuk gibi seninle tartışamıycam ama senin hesap açılış tarihinden 1 Ay önce forumda aktif olmuşum ve ayrıca, senin 2 hesabınla açtığın konuları yazdığın mesajları 10 la katlayıp 5 e bölmüşüm :) Sen kralsın diyorum lafı uzatmıyorum. 14 Yaşındaki kişilerin oluşturduğu takımdam anca böyle karakterde insanlar çıkar zaten :) Beni arayıp GM ol gel servera diye veledin birisine aratıyorsunuz sonra RED Cevabı alınca konu öldürmeye çalışıyosunuz ama yemezler. Hadi işine bak fazla boş yapma buralarda kendini rezil ediyorsun :)

Cocuk gibi seninle tartışamıycam ama senin hesap açılış tarihinden 1 Ay önce forumda aktif olmuşum ve ayrıca, senin 2 hesabınla açtığın konuları yazdığın mesajları 10 la katlayıp 5 e bölmüşüm :) Sen kralsın diyorum lafı uzatmıyorum. 14 Yaşındaki kişilerin oluşturduğu takımdam anca böyle karakterde insanlar çıkar zaten :) Beni arayıp GM ol gel servera diye veledin birisine aratıyorsunuz sonra RED Cevabı alınca konu öldürmeye çalışıyosunuz ama yemezler. Hadi işine bak fazla boş yapma buralarda kendini rezil ediyorsun :)
Önce Kendine Gel Çömez Herif Ben Kimseyi Aratmam Aratılıcak Birşey Yok Çoluk Çocuk Yeni Yetme İnsanlardansın.
Açtığın Konuların Hiç Biri Beni 5'i Bırak 1'e Bölemez Dün B*ktunuz Bugün Koktunuz 2 Lafı Kaldıramayınca Kralsın Öylesin Böylesin
İşine Bak Aslan Parçası.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri