noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

PDO2 - Eğitim Subayı Nedir ? Rehber

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

PHOENİX DYNASTY 2 - EĞİTİM SUBAYI REHBERİ

Merhaba TurkMMO.com okuru! Jiangdu şehrinde dolaşırken Eğitim Subayı ile hiç karşılaştın mı? Phoenix Dynasty 2 dünyasında kullanacağın Kanat Yapımı, Kanat Geliştirme ve Unvan Geliştirme gibi birçok özellik için sana yol gösterecek olan "Eğitim Subayı" az miktarda "Onur Puanı" karşılığında ihtiyacın olan pek çok ekipmanı sana sağlayabilir!

Eğitim Subayı İşlevleri

Kraliyet Savaş Alanı Etkinliği

Kraliyet Savaş Alanı’nın açık olduğu 7 farklı saatte Eğitim Subayı’nı ziyaret ederek etkinlik alanına girebilir, haritadaki acımasız yaratıklar ile yüzleşerek onur puanı, kanat yapımı malzemeleri ve çok daha fazla ödül kazanabilirsin. Kraliyet Savaş Alanı ile ilgili detaylı bilgi almak için göz atmak isteyebilirsin.

Ayrıca Kraliyet Savaş Alanı etkinliği içerisindeki zorlu görevleri alarak tamamlayabilirsin.

• Kraliyet Savaş Alanı’na Giriş
Bu görevi tamamlamak için Kraliyet Savaş Alanı'na girmen yeterlidir.

Kanat Oluşturma ve Geliştirme

Eğitim Subayı’ndan kanat oluşturma ve geliştirme işlemlerinin tamamını yapabilirsin. Daha detaylı bilgi almak için göz atmak isteyebilirsin.

Onur Takas Mağazası

Onur Takası elde ettiğiniz Onur Puanları ile alışveriş yapabileceğiniz bir Onur Mağazasıdır.

• Düşman Askerleri Yok Et
Bu görevi tamamlamak için 5000 tane düşman askeri öldürmelisin. (Sadece haftada 1 kere yapılabilir.)

• Karşı Takımı Yok Et
Bu görevi tamamlamak için 50 tane rakip oyuncuyu öldürmelisin.

03.png

04.jpg
06.jpg
06.jpg
07.jpg

Bu eşyalar onur puanı karşılığında alabileceğin unvanlardır. Unvanlardan ilk olarak “Teğmen” ile başlamalısın. Daha sonra rütbe rütbe yükselterek “Üsteğmen”, “Yüzbaşı”, “Binbaşı”, “Yarbay”, “Tuğgeneral” ve “Korgeneral” Unvanlarına ulaşabilirsin.

08.jpg
09.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg

Bu eşyalar Savaş Yazıtıdır.

13.jpg

Bu eşyalar Eğitim Alanı Ekstra Görev eşyalarıdır, Onur Puanı karşılığında satın alabilir ve sağ tıklayarak görevi aktif edebilirsin.

14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg

Bu eşyalar Kanat Oluşturma ve Geliştirme eşyalarıdır.

21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg

Bu eşyalar Binek Geliştirme materyalleridir.

Unvan Oluşturma ve Geliştirme
Unvan ile ilgili tüm işlemler Eğitim Subayı aracılığıyla gerçekleştirilir.

Değerli Boncuk
Kraliyet Savaş Alanı içerisinde topladığın Değerli Boncukları, bağsız altın karşılığında takas edebilirsin. (Günde en fazla 100 adet takas etme hakkın vardır.)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri