HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
PHOENİX DYNASTY 2 - EĞİTİM SUBAYI REHBERİ
Merhaba TurkMMO.com okuru! Jiangdu şehrinde dolaşırken Eğitim Subayı ile hiç karşılaştın mı? Phoenix Dynasty 2 dünyasında kullanacağın Kanat Yapımı, Kanat Geliştirme ve Unvan Geliştirme gibi birçok özellik için sana yol gösterecek olan "Eğitim Subayı" az miktarda "Onur Puanı" karşılığında ihtiyacın olan pek çok ekipmanı sana sağlayabilir!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Eğitim Subayı İşlevleri
Kraliyet Savaş Alanı Etkinliği
Kraliyet Savaş Alanı’nın açık olduğu 7 farklı saatte Eğitim Subayı’nı ziyaret ederek etkinlik alanına girebilir, haritadaki acımasız yaratıklar ile yüzleşerek onur puanı, kanat yapımı malzemeleri ve çok daha fazla ödül kazanabilirsin. Kraliyet Savaş Alanı ile ilgili detaylı bilgi almak için
göz atmak isteyebilirsin.Ayrıca Kraliyet Savaş Alanı etkinliği içerisindeki zorlu görevleri alarak tamamlayabilirsin.
- Kraliyet Savaş Alanı’na Giriş
Kanat Oluşturma ve Geliştirme
Eğitim Subayı’ndan kanat oluşturma ve geliştirme işlemlerinin tamamını yapabilirsin. Daha detaylı bilgi almak için
göz atmak isteyebilirsin.Onur Takas Mağazası
Onur Takası elde ettiğiniz Onur Puanları ile alışveriş yapabileceğiniz bir Onur Mağazasıdır.
- Düşman Askerleri Yok Et
- Karşı Takımı Yok Et
Bu eşyalar onur puanı karşılığında alabileceğin unvanlardır. Unvanlardan ilk olarak “Teğmen” ile başlamalısın. Daha sonra rütbe rütbe yükselterek “Üsteğmen”, “Yüzbaşı”, “Binbaşı”, “Yarbay”, “Tuğgeneral” ve “Korgeneral” Unvanlarına ulaşabilirsin.
Bu eşyalar Savaş Yazıtıdır.
Bu eşyalar Eğitim Alanı Ekstra Görev eşyalarıdır, Onur Puanı karşılığında satın alabilir ve sağ tıklayarak görevi aktif edebilirsin.
Bu eşyalar Kanat Oluşturma ve Geliştirme eşyalarıdır.
Bu eşyalar Binek Geliştirme materyalleridir.
Unvan Oluşturma ve Geliştirme
Unvan ile ilgili tüm işlemler Eğitim Subayı aracılığıyla gerçekleştirilir.
Değerli Boncuk
Kraliyet Savaş Alanı içerisinde topladığın Değerli Boncukları, bağsız altın karşılığında takas edebilirsin. (Günde en fazla 100 adet takas etme hakkın vardır.)
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)