Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

Gir paylas eglen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kor2kuad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
ARKADASLAR BURDAN HEPNİZE SESLENİOM ! BNCE GERCEq METİN 2 Yİ BIRAqIN SİZE SÜPER PVPLER ÖNERİCEM KISACASI BN DİİL FEYS XD . :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D G00LEYE BÖLE YAZIN : VPS SÜPER SERVERLER FEYS DELİSİ xDé YAZIN SÜPER PWPLER WAR . BU PWPLER THAM 1 :S:P:R 1 PWP BUNLAR MUCİZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ! Xdé

ARKİLER SİZE YANİ SİZLERE KISACASI PWP OYNAYANLARA BİR VEYA 2 HİLE SİTEM OLUCAK . 1. Sİ W W W . M E G A D O S Y A . C O M SONRACIM 2CİSİ:W W W .K R A L H İ L E . C O M YAZIN VE 4X HACK YAZIN G00GLEYE YADA CIKAR ********* FELAN :D:D:D:D İSTE BU:D:D:D:D:):):) BEN ß@y C0rcH xDé bna Néc0 diyin :D:D:D:D ():

ARKADASLAR METİN2 PWP KNİGHT WOLFTEAM V.B. GİBİ OYUNLARDA BİLMEDİKLERİNİZ ÖGRNMq İSTEDİKLERİNİZ VARSA BANA SORABİLRSNİZ PM PLS [ HAA BU ARADA TÜM YPTIqIM SYLER İCN BRZ + REP PLS ESİRGEMEYN CANİM XD ]

Arkadaslar hepnizi dı metin2 ye bklerim [ not cok takadır ! Sakkın gelmeyin ! Bni bu ise patronum zorladı xd ]

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri