ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Bildiğiniz Kore PVP si var mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yigit S
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 670

Yigit S

Level 1
Üye
Konular
4
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 6 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
10
MmoLira
18
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar merhaba,

Belki daha önceden oynayan vardır fylongju veya xylongju serverları vardı. Hatta beyaz çelik falan da bulunuyordu. Bu tarz swler hakkında bilgisi olan arkadaşlarım önerileriniz bekliyorum teşekkür ederim :)

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Merhaba ,

Çin pvp server gibi olmasa bile varlığını 10 kasım 2009'dan bu yana sürdüren , sürekli gelişen ve güncelliğini koruyan , aynı zamanda turkmmo.com'un resmi pvp serveri olan Elym2'yi gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz. Sunucuyu açılışından bu yana oynuyordum , herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım.

Site:
Forum:
Detaylı tanıtım: https://forum.turkmmo.com/konu/2813...odullu-lonca-turnuvasi/page-259#post-20388215

Merhaba ,

Çin pvp server gibi olmasa bile varlığını 10 kasım 2009'dan bu yana sürdüren , sürekli gelişen ve güncelliğini koruyan , aynı zamanda turkmmo.com'un resmi pvp serveri olan Elym2'yi gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz. Sunucuyu açılışından bu yana oynuyordum , herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım.

Site:
Forum:
Detaylı tanıtım: https://forum.turkmmo.com/konu/2813...odullu-lonca-turnuvasi/page-259#post-20388215
Sakin ol şampiyon :D adam 10 aralıkta yazmış sen 20 aralık zxcjasdjasdj biraz dikkat lütfen :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri