NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Celeronn11 & Kemer Envarterini Kaldırma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SwordRex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
  • Etiketler Etiketler
    celeronn11

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ayrıca bir sistem python taraflı kaldırsan bile source taraflı kodları olduğu için arkaplanda çalışmaya devam edecektir. Oyüzden tamamen silmek için sourcedende sql lerdende eklentilerine vs vs bakman gerekmektedir. Tam anlamıyla silmiş olmuyorsun çünkü

Aynen oda Olabilir :D
Kodlar tamamen kaldırılmadığı için sistem arkaplan'da çalışmaya devam edecektir . Diyelim ki server kurdun unpack ettiler
hadi diyelimki kodları yerine koydular kemer yerini aktif ettiler ozaman temelli gülünç olacak :D tabi bunu düşük bütçeli serverler için söylüyorum öyle bi server bu devirde varmıdır allah biliyo onuda :D
Oyüzden şöyle bir ekleme yapmak istiyorum python taraflı kaldırdığınız gibi source tarafınıda kaldırın. Aksi takdirde arkaplanda kodlar çalışmaya devam edecektir

ben source tarafından da ifdefli hale getirdim hem client hem server simya sistemi de öyle hem server hem client sourcede ifdefli hale getirdim ama bazı kodları kapattığımda alt taraftaki 1 2 3 filan orası ve v ye bastığımızdaki skil menüsünde oraya sabit olanların üzerine tıklayıp fare üzerinde saydam simgesi sabitleniyor bırakıncaya kadar orda simge göstermiyordu bende pek uğraşasım gelmedi client tarafını standart definesi vardı local inc de onu kapattım geçtim sizler tamamen açılır kapanır hale getirdiniz mi bu sistemleri

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri