HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Teşekkürler efendim ilginiz için ps2 mouse olsa çoktan hallederim de nereye gitsem bulamadım... Mecbur format attıracağımmGenelde tüm bilgisayarlarda default olarak windows logosunu görmeden önce ''F8'' tuşuna basarak güvenli mod ile giriş yapabilirsiniz.
Microsoft Resmi Güvenli Mod Rehberi:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yukarıdaki rehberden 3 adımdan size uygun olanı uygulayarak güvenli moda girebilirsiniz.
Fakat benim size önerim Windows kendini hatalı güncellediği için sizi onarım ekranına yolluyor. Windows onarım işlerini çoğunlukla kendi halledemediği için ne kadar klişe bir yöntem olsa da format öneriyorlar. Windows'un kurulu olduğu bölümü sıfırlayarak temiz bir kurulum yapmak en iyi çözüm. Önemli dosyalarınız diğer diskte ise onları formatlamanıza gerek yok.
Teşekkürler efendim ilginiz için ps2 mouse olsa çoktan hallederim de nereye gitsem bulamadım... Mecbur format attıracağımm
Rica ederim, her türlü yardım ve bilgi için forumu ziyaret edebilirsiniz.
Kolay gelsin.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)