mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Metin2 Serveri Açmayı Düşünüyorum Yardım Lazım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba,

Arkadaşlar öncelikle bir sürü hosting sitesine baktım.

SancezSunucu, BuyukHosting bu siteler hakkında sizlerden bilgi almak için bu konuyu açıyorum.
-SancezSunucu BTK, BuyukHosting BTK bu sitelerin BTK'dan onaylanmış bir şirket olduklarını buradan buldum fakat SancezSunucu hakkında şikayetler araştırmama rağmen bulamasamda BuyukHosting yorumlarında ve bazı sitelerde haklarında şikayetler var her Hosting şirketinin birşeyi oluyor çok kararsız kaldım ne yapacağımı şaşmış bir durumdayım. Daha önce bir Hostingden alan birisi bana yardımcı olabilir mi? Ya da bu hostinglerden alan varsa yorumlarını belirtebilirler mi, belirtirlerse çok memnun olurum. Veya önereceğiniz (daha önce satın almış olanlardan) hosting şirketi var mıdır?

-Vivoxy adlı Hosting şirketinden daha önce alanlar oldu mu? Olduysa düşüncelerinizi yazar mısınız?

-Arkadaşlar Metin2 PvP Sunucu açıcağım. Hosting önerilerinizi yazmayı unutmayın.

Merhaba tüm tasarımları tüm ayarları görülmemiş sistemleri ekli zor emek Server var elimde 2aylık süresi var henüz açılış verilmemiştir sadece reklam yapıp kullanacağınız Server bulunuyor elimde özelden numaranızı verirseniz WhatsApp üzerinden dönüş yaparım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri