noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Private Server Tanıtımları bölümündeki konulara dikkat.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan c0d3rturk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 299

c0d3rturk

Level 6
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Konular
202
Çözüm
1
Online süresi
1d 4h
Reaksiyon Skoru
176
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 6 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
168
MmoLira
525
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar merhaba bir konuya değinmek istiyorum, bi kaç ay önce rast geldiğim bir şeydi bu.

Bilgisayarım da virüs programı kullanmadığım için indirdiğim her türlü xxx.exe' leri virustotal ile taramadan açmam. Ne yazılımı olursa olsun.

Bi kaç ay önce tanıtım bölümünde bir server'in dosyalarını indirmiştim siteden kaydolamadım, site tam sağlıklı çalışmıyordu online'larda binlerce online gözüküyor ama site çalışmıyordu bu beni işkillendirmişti zaten.

İndirdiğim gibi launcher'i VT'de taradım, ve tahmin ettiğim gibiydi launcher TROJAN vb. virüs kaynıyordu yani RAT server'dı.

Programı sildim, bunun hakkında konu açacaktım fakat unutmuştum şimdi turkmmo 'a girdiğimde aklıma geldi açmak istedim.
Bu arada eğer yanlış hatırlamıyorsam bu konu Reklam konusuydu yani ücretli bir konuydu sabitlerdeydi (emin değilim ama böyle hatırlıyorum).

Demek istediğim indirdiğiniz, bilgisayarınızda çalıştırdığınız dosyalara dikkat etmelisiniz dostlar. Kimselere güven olmuyor, daha dün gece bir arkadaşımın bilgisayarından RAT server temizledim, adamın tüm şifrelerini Facebook'taki tüm arkadaşlarına göndermiş ne amaçladıysa artık bilemiyoruz, tabii ki işin sonu savcılıkta bitecek, sanal dünya da yapılanın suç olmadığını sanan bu arkadaşlar, başı yandıklarında büyük yanacaklar.

İyi forumlar dostlar, dikkatli olun :)

Teşekkürler

+++++++++++++

tesekkurler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri