- Konular
- 73
- Online süresi
- 1h 6m
- Reaksiyon Skoru
- 52
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 62
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Öncelikle merhaba arkadaşlar...
Biliyorsunuz birçoğumuz PVP server arayışındayız. Ama bulduğumuz serverlar Avrupa tabanlı olmadığı için çok laglı...
Bu server şuan Avrupa tabanlı Türklerin başlayacağı server.Şuan kapalı betada (Karakterler silinecek yani) çok yakın bi zamanda açık betaya geçecek ve drop,exp dropları çok iyi. Emek dayalı server olacak şüpheniz olmasın buraya linki bırakıyorum. Gelmek isteyen arkadaşlar bakabilir genellikle discord sunucusunda açığım iletişime geçeriz...
Link:
Biliyorsunuz birçoğumuz PVP server arayışındayız. Ama bulduğumuz serverlar Avrupa tabanlı olmadığı için çok laglı...
Bu server şuan Avrupa tabanlı Türklerin başlayacağı server.Şuan kapalı betada (Karakterler silinecek yani) çok yakın bi zamanda açık betaya geçecek ve drop,exp dropları çok iyi. Emek dayalı server olacak şüpheniz olmasın buraya linki bırakıyorum. Gelmek isteyen arkadaşlar bakabilir genellikle discord sunucusunda açığım iletişime geçeriz...
Link:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 5,330
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- MmoLira
- -2,509
- DevLira
- 0
Öncelikle merhaba arkadaşlar...
Link:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Server ne durumda şuan ? Kapalı beta bitti mi ? Oyuncu sayısı nasıl ?