Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Martysama V4 - Pack + Source + Game + Mysql

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Başlık Düzeltilirse İyi Olur Anladığım Kadarıyla Maxminin Geçen Yıl Paylaşılan Srcsi Yani v4 Değil Çünkü Game Mysql Pack Hasan Fidanın Alt Yapı Olarak Kullandığı Filesi İçeriyor O Yani Millet Yanlış Bilgilendirilmesin v2 Dosyaları bu Karşılaştırma Yaptım Aynı :)

V2 Yani bu alt yapı sorunlumudur files geliştirmeyi düşünüyorumda

V2 Yani bu alt yapı sorunlumudur files geliştirmeyi düşünüyorumda

Sana Bir Önerim Bu Gibi Srclerden Başlama Ulubey42 nin Paylaştığı Mainline Source Dosyalarıyla Sıfırdan Başla Sorunludur Demiyorum Sorunsuzda Demiyorum Lakin Kendini Tatmin Etmek İstiyorsan Yani Egonu. Marty SRC Kullan Yok Birşeyler Ögreneyim Geliştireyim Diyorsan Mainline 0 Src İle İşe Başla Yavaş Yavaş Kendin Yaparsın Hem Yaptığın Şeylerin Eklediğin Nedir Ne Değildir Daha Rahat Bulursun Hatalara Daha Kolay Ulaşırsın Sonuçta 0 Eklentisiz Kendi Srcden Sistem vs Ekledikçe Kendi Srcn Olduğu İçin Nerde Ne Gibi Yanlışlık Yaptın Az Çok Tahmin Edebilirsin İster Bunu Kullan İster Sıfır Alt Yapı Yani Mainline Source Maxmi 3.6 Files Game Pack Al Oturt Sonrası Gelir Zaten Yavaş Yavaş Yinede Keyfinize Ben Gerekenleri Açıkladım Hayırlı Sabahlar :)

İtem_protoyu açık kapatmak için AÇMA KAPAMA programlarının sürümleri uymuyor galiba

Filesimin item proto sürümünü nasıl öğrenirim

Navicat şifresi nedir acaba?

Fileste, Kemer sistemi, Kuşak sistemi, Lycan, Gaya sistemi varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri