HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar merhaba bu güne kadar birçok kez pvp server sahibi oldum ancak hep bilişimlerle çalıştım ve düşünebileceğiniz gibi hep sorunlarla sıkıntılarla uğraşmak zorunda kaldım biliyorum ki piyasadaki öne gelen pvp serverlar datacenterlar ile çalışıyor turklokasyon dgn yada ttnetdc gibi ancak bu işler datacenterlar ile çalışıldığın da
sizinde bilginiz olması gerekiyor bilişimlerde ki gibi herşey hazır değil yani bi datacenter ile çalışıp metin2 server açarken işler nasıl işliyor onu merak ediyorum bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar kendi bilgisi olduğu kadar yazar ve ben bişeyler kapabilirsem çok mutlu olurum kendim de bu işe başlayıp öğrenebilirim ancak datacenterlar bilişimler gibi 30 tl den sunucu kiralamıyor ne yazıkki
şimdiden yardımcı olucak herkeze teşekkürlerimi sunuyorum
sizinde bilginiz olması gerekiyor bilişimlerde ki gibi herşey hazır değil yani bi datacenter ile çalışıp metin2 server açarken işler nasıl işliyor onu merak ediyorum bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar kendi bilgisi olduğu kadar yazar ve ben bişeyler kapabilirsem çok mutlu olurum kendim de bu işe başlayıp öğrenebilirim ancak datacenterlar bilişimler gibi 30 tl den sunucu kiralamıyor ne yazıkki
şimdiden yardımcı olucak herkeze teşekkürlerimi sunuyorum
)