Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
İTEM_PROTO sqlden mi txtden mi çekiyor sizinDaha Önce Eklemiştim Aşırı Derecede Dikkat İsteyen Bir Şey Birden Fazla Ayrıntıya Dikkat Edilmesi Gerekiyor Arkadaş'ın Dediği Konular Size Yardımcı Olabilir Bunun İçin Her Hangi Bir Video Bulunmamaktadır.
Ben İlk Yaptığımda Silahı Çıkardığımda da Efekt Duruyordu Bu Mesela İtem Proto İle Alakalı 1-2 Kodu Yapmadığım İçin Olmuştu
Dediğim Gibi Dikkatlice Yapmanız Gerekiyor...
O Filesin SQL'ydiİTEM_PROTO sqlden mi txtden mi çekiyor sizin
Ben 5 tane beta ekledim 6. olarak yelpaze eklerken patates oldu 10, 15 defa işlemleri tekrarladım ama çözüm bulamadım. Yelpaze efekti elde kalıyor yelpaze cıkarınca. 2. kez ekledim hem 485 hem 486 kodlarında mevcut yine aynı sıkntı devam ediyor
bakalım ne zaman çözücez 
bakalım ne zaman çözücez 
Daha Önce Eklemiştim Aşırı Derecede Dikkat İsteyen Bir Şey Birden Fazla Ayrıntıya Dikkat Edilmesi Gerekiyor Arkadaş'ın Dediği Konular Size Yardımcı Olabilir Bunun İçin Her Hangi Bir Video Bulunmamaktadır.
Ben İlk Yaptığımda Silahı Çıkardığımda da Efekt Duruyordu Bu Mesela İtem Proto İle Alakalı 1-2 Kodu Yapmadığım İçin Olmuştu
Dediğim Gibi Dikkatlice Yapmanız Gerekiyor...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)